In mare parte nu are legatura liceul pe care il termini cu facultatea care ai de gand sa o urmezi... uite, de exemplu eu am terminat filologia si am urmat facultatea de finante banci...nu au nici o legatura una cu alta...asa si tu... poti sa alegi orice domeniu, atat timp cat iti place...
Si eu am terminat un liceu cu profil uman si acum termin facultatea de jurnalism. daca ai talent si daca te pasioneaza, ti-o recomand Insa mai ai si alte optiuni: Litere, Psihologie, Asistenta Sociala...etc Iti doresc intelepciune in luarea deciziilor!
Am inteles ca poti da la ce facultate vrei u indiferent de profilul liceului! cel mai bine e sa faci ceva ce iti place
Ai putea sa faci psihologia.Acum cu perioada asta de criza oamenii vor avea nevoie de consiliere.Sora mea a facut psihologia si spune ca e o facultate interesanta.
Poi ai putea opta pentru translator de limbi straine.vei primii un certificat de traducator care iti va folosi pentru a te angaja.este o meserie de viitor si foarte kutata si in plus foarte frumoasa.sau jurnalista,. dar eu cred ca prima varainta pare mai tentanta.la alegerea ta.in speranta ca ti-am putut fii de ajutor.:*:*:*
Andreutz as vrea sa stiu si eu cum ti se pare la finante banci de la filologie pentru ca as vrea sa merg si eu de la filo la finante banci dar ma cam sperie matematica avand in vedere ca nu am mai facut din a 10.