| GirlyBrunette a întrebat:

Sunt la menstruatie si iar imi vine prea mult spuneti-mi si mie ce sa iau ca sa imi treaca mai repede este a 2a oara luna asta si este a 6a zi+ am dureri mari de burta ziceti-mi si mie ce sa iau sau ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Dia a răspuns:

Buna, si eu am avut probleme din astea.
Eu am tratat problema cu ceaiuri naturiste, si desi am 13 ani, am baut o groaza, chiar daca au fost amare, a meritat efortul! si cu pastile tot naturiste.
Fugi la o farmacie naturista, spune-i problema si acolo o sa te ajute..Ca daca mergi la ginecolog o sa iti dea anticonceptionale straight face. asa o vrut sa`mi dea si mie dar nu am acceptat! straight face
Si pentru dureri de burta ia repede un algocalmin, sau ibuprofen, nurofen, si stai in pat, cu picioarele unpic mai ridicate decat capul happy. maseaza-ti burtica si mananca ciocolata blushing.
succes si fii tare. :*
pa, pa.

10 răspunsuri:
| SpEcIaL1 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la medicul de familie si o sa iti dea ceva...

sau i-a niste vitamine am auzit ca iti trece mai repede.

| ana_2556 a răspuns:

Pentru dureri eu iau antinevralgic si isi face imediat efectul. Sunt unele femei pe care nu le ajuta absolut deloc si atunci incearca niste medicamente un pic mai tari, ibuprofen. ceva de genul. PEntru dureri cel mai bine e sa vorbesti cu mama ta, poate ia si ea ceva in timpul menstruatiei, sau daca nu vrei, du-te la farmacie si spune-i exact ce ti se intampla si sa iti dea un medicament. Pentru a nu a mai avea fluxul atat de mare tot ce stiu e ca pilulele contraceptive au efect. Eu am ajuns de la 7 zile la 3-4, dar daca nu ti-ai inceput viata sexuala, daca nu ai o varsta adecvata, si nu ai vorbit cu un medic ginecolog, atunci pilele nu sunt indicate. Eu zic sa te concentrezi sa scapi de durere.

| Tequila a răspuns:

Ar fii bine sa te duci la ginecolog tongue. Iti va da niste pastile, probabil ai racit sau ai o mica dereglare.

| Lexu_7925 a răspuns:

Du-te la un medic ginecolog. asta e cea mai buna rezolvare!

| ynna93 a răspuns:

Nurofen pentru durere.dar cred ca ai racit de`ti vine asa mult.du`te si tu la ginecolog sa-ti dea ceva pentru raceala.ca nu trece asa cu una cu doua.

| Marynna a răspuns:

Pai,ca sa curga mai putin, nu ai ce sa faci.Asa se intampla pana se regleaza, si pe mine ma tine cam 7 zilecrying

Si impotriva durerii,ia un nurofen,stai sub plapuma, stai linistita, si o sa iti treacahappy

| Lexu_7925 a răspuns:

Du-te la un medic ginecolog!

| Kydutsa a răspuns:

Eu iau No Spa. Si sigur te va ajuta si pe tinewinking Asta am recomandat tuturor fetelor care a avut probleme si chiar le-a mers...

| BRG a răspuns:

Un masaj relexo în tălpi pe zona unde este burta calmează rapid durerile.

| BRG a răspuns:

Scuze un masaj reflexo la picioare vroiam să zic, sănătate și numai bine.