Buna, si eu am avut probleme din astea.
Eu am tratat problema cu ceaiuri naturiste, si desi am 13 ani, am baut o groaza, chiar daca au fost amare, a meritat efortul! si cu pastile tot naturiste.
Fugi la o farmacie naturista, spune-i problema si acolo o sa te ajute..Ca daca mergi la ginecolog o sa iti dea anticonceptionale . asa o vrut sa`mi dea si mie dar nu am acceptat!
Si pentru dureri de burta ia repede un algocalmin, sau ibuprofen, nurofen, si stai in pat, cu picioarele unpic mai ridicate decat capul . maseaza-ti burtica si mananca ciocolata
.
succes si fii tare. :*
pa, pa.
Cel mai bine ar fi sa te duci la medicul de familie si o sa iti dea ceva...
sau i-a niste vitamine am auzit ca iti trece mai repede.
Pentru dureri eu iau antinevralgic si isi face imediat efectul. Sunt unele femei pe care nu le ajuta absolut deloc si atunci incearca niste medicamente un pic mai tari, ibuprofen. ceva de genul. PEntru dureri cel mai bine e sa vorbesti cu mama ta, poate ia si ea ceva in timpul menstruatiei, sau daca nu vrei, du-te la farmacie si spune-i exact ce ti se intampla si sa iti dea un medicament. Pentru a nu a mai avea fluxul atat de mare tot ce stiu e ca pilulele contraceptive au efect. Eu am ajuns de la 7 zile la 3-4, dar daca nu ti-ai inceput viata sexuala, daca nu ai o varsta adecvata, si nu ai vorbit cu un medic ginecolog, atunci pilele nu sunt indicate. Eu zic sa te concentrezi sa scapi de durere.
Ar fii bine sa te duci la ginecolog . Iti va da niste pastile, probabil ai racit sau ai o mica dereglare.
Nurofen pentru durere.dar cred ca ai racit de`ti vine asa mult.du`te si tu la ginecolog sa-ti dea ceva pentru raceala.ca nu trece asa cu una cu doua.
Pai,ca sa curga mai putin, nu ai ce sa faci.Asa se intampla pana se regleaza, si pe mine ma tine cam 7 zile
Si impotriva durerii,ia un nurofen,stai sub plapuma, stai linistita, si o sa iti treaca
Eu iau No Spa. Si sigur te va ajuta si pe tine Asta am recomandat tuturor fetelor care a avut probleme si chiar le-a mers...
Budescu_Maria_1956 întreabă: