Iubitul tau? Poate al acelei fete cu care a fost si a plecat. Ca de era al tau, avea ochi doar pentru tine.
Nu mai visa. Asta sa faci! Acel baiat nu e iubitul tau asa cum vrei tu sa crezi. Intrerupe legatura cu el. Cati ani ai? Mi se pare o copilarie tot ce ai povestit tu aici.
Daca eram in locul tau...il calcam in picioare si pe aia o tundeam cheala!
Da-i un sut in dos sau 2 palmele peste ochi, cu prima ocazie cand il vezi.
Deja este fostul iubit, pentru ca a incetat de o buna bucata sa-ti mai fie, odata ce era deja in relatie cu amica cu care a avut nesimtirea sa vina la aceeasi petrcere unde erai si tu.
Pur si simplu ii dai papucii. Fara discutii. Orice explicatii si oricat ar fi de "savante" nu pot avea vreun sens sau o logica sicel mai probabil ar fi cu totul......inutile. Parerea mea. Ce sa faci? pur si simplu nimic altceva in afara de a fi rationala. Sanatate!
Sa stai in continuare la petrecere, in speranta ca se va intoarce iubitul la tine.
Eu zic sa-i dai vreo 5-6 palme, o sticla de vodca in cap si o flegma intre ochi cu prima ocazie. A da. Si sa-i dai papucii. (ai grija sa faci asta de fata cu toata lumea, sa se simta, cum te-ai simtit tu atunci)
In loc sa va duceti impreuna la petrecere veniti pe rand cu alt partener? Ce fel de relatie aveti voi? Mai degraba nici nu e o relatie. Desparte-te de el!
Mutubal întreabă: