| Alinaandreea7 a întrebat:

Sunt la ovulație.Am avut un moment cu iubitul meu în care m-am frecat pe penisul sau și i-am supt penisul,după ce i l-am supt a curs o dara de lichid preejaculator,care s-a întins de la mine din cavitatea bucala pana la chiloții sai,eram dezbrăcată, pot rămâne însărcinată
Va rog vreau un răspuns cât mai rapid

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa speram ca nu.

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| Alinaandreea7 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mulțumesc mult pentru răspuns! Ambii avem vaccinul HPV făcut.Bineinteles ca de acum voi folosii protecție! Însă sunt șanse sa rămân însărcinată?

Ar trebui sa iau pastila de a 2-a zi?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Alinaandreea7):

Daca n-ati facut sex, atunci nu.
Nu folosi pastila de a doua zi ca metoda contraceptiva. Iti strici sanatatea.
Trebuie să utilizați pastila de a doua zi numai în caz de urgenţă şi nu ca metodă contraceptivă cu administrare regulată. Dacă este utilizat mai mult de o dată în cadrul unui ciclu menstrual, este mai puţin sigur şi probabilitatea de a vă deregla ciclul menstrual (ciclul) este mai mare.
Citeste si tu care sunt efectele adverse.
https://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_8348_10.11.15.pdf

Nu am făcut sex, tot ce s-a întâmplat e scris în prima întrebare.Multumesc mult!

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bine ca va apucati de sexuiala, fara sa aveti habar ce faceti si care sunt repercursiunile si unde duce indolenta si prostia de care dati dovada.

| Alinaandreea7 explică (pentru Violleta2022):

Eu doar v-am cerut părerea,nu ca să fiu jignita sau Asa mai departe și pentru a ma sfătui cu diverse persoane.
Indiferent de cât am studia,cu toții avem un început.Ce vina am eu ca nu se preda educație sexuala în scoli și ca părinții nu dau sfaturi? Ok, știu și eu faptul ca nu pot rămâne însărcinată decât dacă își da drumul în mine când sunt la ovulație, dar totuși pentru a ma asigura complet, am decis sa las aici o întrebare, deoarece sunt multe alte întrebări de genul și oameni în toată vârstă care ar putea sfătui tinerii.
Nu va mai răzbunați pe tinerii care nu au habar, ci pe cei care nu fac nimic pentru a invata tinerii despre viata sexuala.A fost o întrebare mai mult de " consolare" dacă pot sau nu sa rămân însărcinată, iar dumneavoastră ați fi putut sa răspundeți intr-un mod mai prietenos.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alinaandreea7):

Vad ca acces la internet ai, unde sunte lectii pentru toate lumea, explicite, pe intelesul tuturor, deci poti pune mana sa te interesezi inainte s ate apuci de sexuit.
Nu se baga nimic in gura, in special fara protectie, ca iti nenocesti sanatatea de la ansiroii astia si nu mai apuci 25 de ani.

Și credeti ca niște informații de pe internet, pot ajuta adolescenții în viata sexuala? Hai sa fim serioși, adolescenții au nevoie de persoane cu experienta care sa le explice despre viata sexuala, nu niște banale informații de pe internet pe care le citesc și nu înțeleg nimic.

Copii au nevoie sa primeasca educatie generala si sexuala acasa, de la mama si tatal lor, inca de cand sunt mici, sa lise explice ce au voie, ce nu ai si mai ales de ce nu au voie.
Pe internet gasesti explicatii amuntite chiar, pentru cine vrea sa studieze.
Ce viata crezi ca te astepata pe tine, daca la anisorii astia te apuci sa sugi penisul la barbati?
Mai ales ca o faci fara protectie si risti sa iei toate bolile pe care celalat le are?
Pacat ca pariniti iresponsabili si nu va educa si supravegheaza asa cum ar trebui sa faca orice parinte care-si iubeste si portejeaza copii.

Nu cred ca la 18 ani fără 2 săptămâni e problema de asa ceva, doar ganditi-va ca sunt copii de 12, 13, ....etc ani care deja au viata sexuala începută. Pentru părinți acest subiect este foarte rușinos, nici nu deschid subiectul cu ei despre asta.

| Alinaandreea7 explică (pentru Alinaandreea7):

Trist este ca tara promovează sexul la minori, nepermitandu-le sa facă avort, și alte chestii

Bineinteles ca este problema, fiindca nu te primesc nicaieri daca esti minora si pana in ziua cand implinesti 18 ani, esti minora.
Eu sunt socata cum tu nici acum nu esti capabil sa intelegi ca legea este lege si se aplica indiferent de ce vrei tu... cum este posibil sa nu ai inca pic de discernamant, daca tu iei exemplul rau al copiilor mult mai mici...

| Robert2526 a răspuns:

Nu poti sa ramai insarcinata. De unde stii atat de sigur ca esti la ovulatie?happy

| Ana0505 a răspuns:

Nu ramai stai liniștită aia nu e spermă poți sta relaxata