Fiecare face ce doreste cu viata lui sexuala si sentimentala. Homosexualitatea este ceva des intalnit si in lumea animala daramite la oamenii inzestrati cu ratiune. (homo in cazul acestui cuvant nu vine de la nimic altceva decat de la omogen, asa ca as prefera ca unii sa inteleaga ca fenomenul se cheama homosexualitate atat pentru fete cat si pentru baieti)
Ce parere am eu? Ca e bine sa faci ceea ce-ti place, sa fii cu cine te atrage indiferent de gura lumii care dupa cum vezi are diverse accente homofobe si discriminatorii.
De ce ar trebui sa avem o parere, atat timp cat esti multumita si te simti bine in pielea ta?
Nu asta e scopul fiecaruia in viata?
Fiecare cu ale lui nu am nimic impotriva nimanui eu nu simt nimic pentru o fata nu ma atras niciodata, daca iti place ce esti si te simti bine si nu bagi in seama gura lumii si esti in stare sa treci peste ce zic altii dai inainte. e alegerea ta nu a noastra sau a altora
Chiar daca asta suna aparent moral, nu are nici o legatura cu Dumnezeu, cu religia sau ce credinte ai tu. In primul rand, daca ai crede in Dumnezeu, intr-un AtotCreator, ai respecta si ce spune el, cum ca homosexualitatea nu este normala, ca este impotriva fiintei umane de a fi, ca este pacat. Dumnezeu mai spune, ca e imposibil ca un homosexual sa ajunga in rai, pentru ca este pacat, DECI, teoria "stiintifica " cum ca homosexualii se nasc asa si nu devin CADE! 2. Chiar daca devine din ce in ce mai normal si moral homosexualitatea, nu o sa fie niciodata agreata, este practic o perversiune, nimic curat in asta. Parerea mea, este ca tu nu te-ai nascut asa, ca nu ai o boala, ci doar ca esti departe de adevar si de puritate. Poti foarte bine sa continui ce faci tu.(orice ai face tu.) dar iti spun doar ca este o uraciune si o nedreptate in ochii oamenilor puri si in ochii lui Dumnezeu si ar trebui sa te gandesti foarte bine inainte sa continui.
Fetele imi plac, pot fi oricum, dar baietii homo, nu vreau sa aud. Drepturile sunt egale. Exista si zoofili. E treaba lor! Dar iarasi nu-mi plac(mie). Dar nu sunt eu care decide!
Doar tu!
Nu conteaza ce orientare sexuala ai conteaza cum gandesti si pe deasupra esti om ca noi toti.Noi nu te vom renega din societate niciodata.
Fiecare alege in viata. Fiecare om este diferit, daca tu te simti bine, atunci nu apleca urechea caci ai sa auzi si cuvinte care nu o sa iti convina.
Crestin ortodox... dar nu cred ca are relevanta
Pe mine nu ma deranjeaza deloc chestiile de genul acesta. Eu le sustin cu mare drag.
Nu mi se pare un lucru rau problema ta! sa nu iti fie rusine! traieste-ti visul! am si eu unul mare...cu lesbiene!
Bogdan008 întreabă:
anonim_4396 întreabă: