| comandantul638386 a întrebat:

Sunt "mascul" am 24 și aș face sex într-una, cate 3x pe zi, dar iubita mea nu este că mine, ea are chef rar și nu e foarte pasională, este simpla la pat, sta în poziții și nu e foarte activa, nu ii place sexul deloc, ii plac mai mult mângâierile, îmbrățișările, pupicii, dragostea, dar după sex nu se dă în strâmbă și mai mereu are dureri. I-am propus de câteva ori să ne despărțim pentru că nu ne potrivim la pat, dar ea spune că nu concepe așa ceva, că nu poate trăi fără mine, că în viața sexul nu este totul, că dacă mă despart de ea, se omoară, etc. Pur și simplu femeia mă iubește tare, o apreciez și iubesc, dar la pat este dușmanul meu numărul 1. Nu știu ce să fac sa fie bine și pentru mine și pentru ea. Sunt un om loial și nu trădez, nu vreau sa înșel, dar nici nu am cruzimea sa o las pentru asta, sa o abandonez ca pe o păpușă gonflabila care nu mai e buna, doar pentru că nu e sexuala. Nu îmi dau seama. Fetelor, îmi puteți da niste sfaturi? De la bărbați de la porci cam știu ce căcaturi o sa aud. Vreau sa aud răspunsuri dintr-o perspectivă feminina. Ce pot sa fac că sa rezolv situatia asta? Sa ma despart de ea? Sa fac altceva?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Din păcate nu prea sunteți compatibili din punct de vedere sexual, tu vrei prea mult, ea prea puțin, cea mai nașpa combinație.
Dacă zici că îi plac mângâierile, pupicii, îmbrățișările, oferă-i asta, din ce în ce mai mult și ar trebui să îi vina și cheful de sex. Dureri poate are pentru ca e frigidă și nu sta relaxată. Dacă chiar nu vrea nu prea ai ce să faci decât să te masturbezi în dățile când nu vrea ea sex, despărțirea nu prea e o soluție dacă vă iubiți, e păcat să va despărțiți pentru că ea cam are dreptate, sexul nu e totul într-o relație, este important și el, dar nu este pe locul 1. Mai bine încearcă și tu sa te mai abții, am auzit ca la bărbați abstinența e sănătoasă. De 2, 3 ori pe săptămână e suficient sex, nu îți trebuie mai mult, prea des devine mecanic și plictisitor, de 3 ori pe zi cum vrei tu deja este obsesie și problema e la tine.

19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de aia nu ii place că are dureri. Poate e o problema medicala, consultați un medic primar prima data

| comandantul638386 explică (pentru suntserios):

Da, chiar mă gândeam la asta. Merci pentru răspuns.

| RAY a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor tu in realitate nu ai nimic, vrei si tu sa combini una cu duhul si atat, in orice caz vezi ca sa scumpit plasticul pe planeta pamant, poti ateriza pe marte pentru vulcanizare

| comandantul638386 explică (pentru RAY):

Prietenii știu de ce.
Nah, bratka, nu e chiar așa.

| RAY a răspuns (pentru comandantul638386):

Eu nu cred că aveți iubite vreunul de pe TPU, poate greșesc

| comandantul638386 explică (pentru RAY):

De ce nu crezi asta? Chiar așa de tristă rste o persoana care folosește TPU în opinia ta? Eu stau pe TPU, pentru că nu folosesc social media și îmi place să citesc păreri sau să asist la discuții pentru dezvoltare personala pe plan intelectual. Mă uit des la întrebările de Filosofie și Știință și învăț des informații noi, iar întrebările mele cu iubita, sunt strict pentru a îmbunătăți o relație și să aud ceva păreri, poate mă ajută una anume.
Totuși repet întrebarea: De ce ai crede asta?

| RAY a răspuns (pentru comandantul638386):

Așa îmi dați impresia nu o spun că am eu iubita sau din răutate

| Violleta2022 a răspuns:

Motivul este ca ea nu primeste satisfactie deloc din partea ta, probabil nu o pregatesti inainte de sex, nu-i faci un PRELUDIU foarte bun obtinandu-i un orgasm clitoridan, ca sa fie excitata si umezita, practic pregatita pentru sexul vaginal.
Apoi, o partida de sex vaginal, sub 10-15 minute este inutila, fiindca femeia nu ajunge la orgasm vaginal...
https://www.facebook.com/reel/1132976557960896
https://www.facebook.com/doctorcezar.ro/videos/3806073446379819
De satifsactia femei este responsabil in totalitate barbatul!

| comandantul638386 explică (pentru Violleta2022):

Nu este problema de durată, nu durează sub 10 minute. Plus pot sa continui și după ce termin incă 20-30 minute. Pot sa mențin actul sexual și mai mult de 15 minute, până la 30-40 minute. Am avut situație în care am ținut actul continu o oră, terminam și continuăm, terminam și continuăm fără pauză. Ea nu ajunge la orgasm nici dacă o facem o oră, și am încercat și asta. Avem rare momente când ea incepe procesul și atunci de obicei se termină bine. Și în marea majoritate a cazurilor nu are chef, nu are apetit și începe să o doară după 2-3 minute și îmi spune că o ustură, face figuri, stă prost în poziții, etc, etc. Sa fie cum ai spus de la un preludiu prost? Dă-mi totuși niște sfaturi și o sa incerc data viitoare și îți vin cu un update sa spun daca s-a schimbat ceva. Spune-mi cum ar fi perfect sa incep din punctul tau de vedere, ce să fac și o sa incerc.

| elennaionela14 a răspuns (pentru comandantul638386):

Poate v-ar ajuta lubrifiant special.
Poate nu ar mai avea dureri.

| aizen0567 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ouch

| mihai69 a răspuns:

Din păcate, totuși despărțirea este unica soluție rezonabilă.

| comandantul638386 explică (pentru mihai69):

Poți să argumentezi sau sa intrii in detalii?

| mihai69 a răspuns (pentru comandantul638386):

Ai deja cel puțin două răspunsuri bine argumentate. Nu prea mai am ce să adaug.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă actele sexuale începute de ea o satisfac și o duc la plăceri maxime, de ce nu aștepți ca fiecare act sexual sa fie început de ea și desfășurat după bunul plac al ei.

| Cipi1212 a răspuns:

Să respecți faptul că nu îi place sexul. Nici mie nu îmi place sexul și sunt bărbat.

| Mădăd26 a răspuns:

Hai să încep cu începutul din perspectiva mea. Sexul si atractia sexuala/fizica nu este totul într-o relatie/casnicie dar fara ea pe parcurs se degradeaza totul. Poti fi extrem de bine pe plan financiar,întelegere, cooperare, respect, iubire, activitati daca în pat lucrurile merg prost totul pe parcurs se va schimba prost din toate punctele de vedere pentru că involuntar apar frustrarile si nemultumirile si nesatisfacerea. Asta cu "daca te desparti de mine mă omor" este un șantaj emotional ieftin. Pentru ca nu poti obliga pe nimeni sa stea langa tine doar pentru ca iubesti din toata fiinta si pentru ca esti dependenta de un barbat. În prima faza ai putea să încerci să discuti cu ea amanuntit si sa-i propui sa mearga la un ginecolog pentru a vedea si afla daca chiar este o problema de sanatate pentru faptul ca are dureri în timpul actului sexual. Daca medicul spune ca nu are nici-o problema ginecologica înseamna ca tu cam uiti de preludiul ei fiind axact pe placerea sexuala iar asta înseamna ca inainte de toate trebuie sa o faci sa se excite si ea sa-si doreasca si ea la fel ca si tine actul sexual. Daca nu functioneaza nici asa spune-i direct ca este o mare problema pentru tine faptul ca ea este atat de inactiva si că in timp relatia voastra va avea de suferit.

| comandantul638386 explică (pentru Mădăd26):

Excelent răspuns. Mulțumesc pentru timpul tău, drag prieten.

| Mădăd26 a răspuns (pentru comandantul638386):

Cu drag!