anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt masochista? am 17 ani si am in clasa un coleg de banca, ce cu fiecare ocazie ma chinuie. imi suceste mainile la spate, imi da palme peste fese, ma trage (usor ) de par, ma prinde de gat sub brat si ma obliga sa zic ca el e seful etc. problema e ca am descoperit ca ma excita felul asta de a fi dominata, imi place cand ma chinuie. sunt bolnava psihic happy?

Răspuns Câştigător
| AndradaE a răspuns:

Nu e nimic neobisnuit. Ai doar altfel de placeri. Cred ca daca intri pe un forum sunt alti 100 care iti dau dreptate.

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Banuiesc ca baiatul asta iti si place destul de mult, asa ca orice vine din partea lui e acceptat...
Daca gesturile astea le facea nesuferitul clasei, m-ar fi mirat sa nu aiba inca spart capul...

| mgtow a răspuns:

Nu santeti normali la cap peste cativa ani sa nu te plangi ca ai leziuni osoase si musculare.

| shadow72 a răspuns:

Nu ai nimic.sa imi lasi numarul tau de telefon pe privat, pentru o discutie despre problema bineinteles

| lpavel a răspuns:

Nu, nu esti! Dar sa stii ca de aceia iti face asta pentru ca te doreste si binenteles il excita si pe el! big grin

| HueyFreeman a răspuns:

Imi pare un specimen clasic de cocalazaurus primitivus. Nu-mi consum timpul facandu-mi pareri despre acest fel de oameni.

| MDenisee a răspuns:

Probabil il placi, daca facea alta persoana nu cred ca iti placea big grin

Răspuns utilizator avertizat
| AvM94 a răspuns:

Iti place, te place, acum este momentul sa fiti impreuna :* laughing

| PieiSatana a răspuns:

Orice fata vrea sa fie dominata, dar nu isi da seama.winking