| deeai a întrebat:

Sunt minora si vreau sa fac avort.Sunt in 4 saptamani dar nimeni nu vrea fara acordul parintilor.Ati putea sa ma ajutati si sa imi dati un nr de telefon de la un cabinet din Piatra Neamt sau din Tg.Neamt? va rog...

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Cati ani ai?
Cauta bine....trebuie sa gasesti.In cel mai rau caz...hai in Oradea ca aici cunosc eu cativa medici si incerc sa te ajut.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa fci dr se pote dupa 4 sptmani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te sfatuesc sa vorbesti cu ai tai ca ei ati va da o solutie dar Cati ani ai? Bine daca te simti sa fii mama e si mai bine ca an ziua de azi sunt multe familii care ler place sa aiba un copil

| anonim_9287 a răspuns:

Buna eu am 18 ani si sunt insarcinata, prietenul meu nu prea e de acord sa tin copilul, dar avort nu am sa fac fie ce o vrea dmz el ne ajuta pe toti...e mare pacat sa faci avort.dmz ne iarta si e prea bun cu noi.

| anonim_9287 a răspuns:

Mai nesimtito cum poti sa vb asa ca si tu il dai fara... voua chiar nu va ie rusine? nu va ie frica de dmz? de fel de animale sunteti? cum sa mai faca dmz bine in lumea asta omaneni buni uitati-va cat de pacatosi suntem.

| kises888 a răspuns:

Buna! Ai reusit sa faci avort fara acordul parintilor? Ai gasit pe cineva? Si eu sunt in aceeasi situatie si as vrea sa stiu...