| deeai a întrebat:

Sunt minora si vreau sa fac avort.Sunt in 4 saptamani dar nimeni nu vrea fara acordul parintilor.Ati putea sa ma ajutati si sa imi dati un nr de telefon de la un cabinet din Piatra Neamt sau din Tg.Neamt? va rog...

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Cati ani ai?
Cauta bine....trebuie sa gasesti.In cel mai rau caz...hai in Oradea ca aici cunosc eu cativa medici si incerc sa te ajut.

35 răspunsuri:
| Lara_1864 a răspuns:

Adevaru' e k e cam nasol...in locul tau ii ziceam unei matusii mai apropiate pnm o persoana mai invarsta dar de gasca...sau mamei "tatalui" daca e de gasca...cineva mai in varsta decat tine te poate ajuta mult s intrii la un doctor... dar sa stii ca n-ai sanse de niciun fel daca nu ai pe putin 400 500 Ron... cel putin pe'aici asa se merge...Imi pare rau k nu pot s te ajut se poate intampla oricui...

| luiza_6412 a răspuns:

Ma bucur ca esti sincera si ieu sint minora ca si tine am facut sex si sint gravida in3 luni mai lasl o luna si vino la mine in vilcea si il dai afara si ieu il dau afara da-mi mesaj pe mes comisarul_moldovan2003

| anonim_9287 a răspuns:

Buna eu am 18 ani si sunt insarcinata, prietenul meu nu prea e de acord sa tin copilul, dar avort nu am sa fac fie ce o vrea dmz el ne ajuta pe toti...e mare pacat sa faci avort.dmz ne iarta si e prea bun cu noi.

| anonim_9287 a răspuns:

Mai nesimtito cum poti sa vb asa ca si tu il dai fara... voua chiar nu va ie rusine? nu va ie frica de dmz? de fel de animale sunteti? cum sa mai faca dmz bine in lumea asta omaneni buni uitati-va cat de pacatosi suntem.

| gothik a răspuns:

Buna, am vazut aici si sfaturi pro si contra avortului. Eu nu sunt nici pro nici contra avortului dar iti pot spune ca prima oara cand am ramas insarcinata am avut 16 ani si un pic happy si nu mi a trecut nici o secunda prin cap sa fac avort acum baietelul meu are 10 ani. Nici eu nu am avut nici un fel de sprijin si am renuntat la tot pentru el inclusiv la scoala pe care o fac acum, acum mamicile eleve au ceva sprijin. Trebuie sa recunosc ca am trecut si printr-un avort lucru pe care nu ti l recomand tot asa ca tine la 4 saptamani si iti sugerez sa vorbesti cu cineva din familia ta o sora o matusa cu cineva care poti vorbi sau chiar cu tatal copilului si incercati sa gasiti o solutie dar te rog in primul rand sa te gandesti la tine si la repercursiunile unui avort. Iti doresc intelepciune sa iei decizia cea corecta. Bafta

| kises888 a răspuns:

Buna! Ai reusit sa faci avort fara acordul parintilor? Ai gasit pe cineva? Si eu sunt in aceeasi situatie si as vrea sa stiu...