anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt neindemanatica, dau cu bata in balta cand te astepti mai putin si sunt o regina a gafelor. in ce masura baietii pot suporta toate astea. eu nu as vrea sa fiu asa, imi iese pur si simplu. e enervant si pentru mine

6 răspunsuri:
| Pufuleti a răspuns:

Pai unii baieti pot suporta, altii nu, deci raspunsul este: depinde.
Unora li se pare chiar amuzant.

Stiu ca suna banal, dar gandeste-te de doua ori inainte sa faci/zici ceva. Analizeaza bine situatia si dupa actioneaza. E chestie de control happy

| Missy_4676 a răspuns:

Poti da un exemplu de gafe pe care le faci ca sa te putem ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma las prea mult coplesita de emotii si sunt prea mult eu (nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun). reactionez in functie de primul gand care imi vine in minte. mi-e prea teama de situatiile pe care nu le prevad si nu prea stiu sa le fac fata

| Liviu3478 a răspuns:

Pai, asta e problema. Tu te gandesti mereu ca dai cu bata in balta, ca esti o regina a gafelor sau mai stiu eu ce. Fixeaza-ti in minte ca esti o persoana normala, incearca sa nu te mai gandesti ca esti nu stiu cum pentru ca iti influienteaza foarte mult subconstientul care apoi iti dicteaza ce sa faci si o dai in barabig grin. Totul este sa te poti controla singura si ai sa vezi ca totul va decurge normal in orice problema.

| anonim_9938 a răspuns:

Pai daca poti, fa din situatie una amuzanta
adica uite pe mine ma accepta cu gafele mele
si crede'ma ca fac muuulte

| anonim_9938 a răspuns:

Referitor la c am zis mai devreme mai am de adaugat
ti-am zis ca si eu mai fac dar nu asa multe
inainte chiar eram pericollaughing)
un prieten de la care nu ma asteptam, ma analizat a analizat cum gandesc si mi-a bagat cateva chestii in cap
dar la un momendat a fost o situatie foarte serioasa pe care nu o mai suportam si cand toti sau asteptat so dau in bara acea persoana a fost sigura de mine, ma sustinut si ma incurajat
dupa c s-a terminat totul mi-a spus cateva lucruri 'de viata' sa le spun asa care le descoperise la mine
pot sa zic ca eu am avut pe cineva care a tinut la mine si a descoperit in mine adevaratul potential
acum mai fac gafe dar nu asa mari...
sper ca intelegi ceva am incercat sa-ti explic ce mi s-a intamplat mie