| Nextone a întrebat:

Sunt nervoasa! o fata cica verisoara iubitului meu(varul lui e casatiorit cu soara ei, deci nu sunt verisori asa apropiati...)ii tot lasa comenturi pe facebook cu"micutzule:*"si si el i-a zis odata"hai numai hai micutzo" si ma enerveaza ca se tot baga ea in seama la toate pozele, sunt cam geloasa...Cateva dati am trecut cu vederea dar acum nu m-am mai putut abtine si i-am zis iubitului meu ca ma deranjeaza zici ca il alinta si a zis ca ma enervez aiurea ca doar sunt neamuri doar ca ea e cam nebunatica asa si nu imi place. Ce sa fac am procedat corect sau nu trebuia sa ii zic nimic lui?

Răspuns Câştigător
| R_8074 a răspuns:

Si eu m.as fi enervat chiar la culme in locul tau. Si nu as fi lasat de la mine, din prima i.as fi zis ca nu.mi convine. Chiar daca sunt verisori asta nu ii da dreptul sa il alinte cum ai putea tu sa il alinti. Nu mi se pare normal, chiar daca nu e nimic intre ei pentru ca e absurd, nici mie nu mi.ar fi convenit. Pana la urma iubita e iubita si verisoara verisoara.

5 răspunsuri:
| Dєєค a răspuns:

Stai calma, e doar o chestie virtuala:* Daca prietenul tau te iubeste cu adevarat nu o va lua in seamahee hee In plus e verisoara lui, sunt rude. Probabil ea se gandeste sa fie amabila, dar daca continua mai bine vorbeste cu ea dar calm si linistit sa nu para ca il tii in lesa pe prietenul taulaughing

| nobody_4657 a răspuns:

Bine macar ca e vara'sa big grin.mai naspa era daca o baga el in seama. atunci te'ar fi durut mai tare sad

| Sweete a răspuns:

Ai procedat corect trebuie sa stie ca te enerveaza ce face si poate va lua masuri... fundita? big grin

| elly83 a răspuns:

Tu stii daca ai procedat bine.Fii atenta ca daca observa ca esti prea geloasa nu ii convine si daca stai si suporti nu iti place tie.Mie mi se pare ca fata aia se cam baga in seama.fii cu ochii-n patru!

| 5dfsd3612 a răspuns:

Daca nu intelege, mai zii odata. daca si de data asta nu va intelege. vorbeste vu varasa, daca si ea nu o sa inteleaga ca te enerveaza. atunci e clar cu ei. lasa-l si gasesteti altu care nu se comporta asa cu neamurile lui...