Nici vorba Doar ca acele persoane cred ca stiu ce inseamna sa iubesti cu adevarat, dar NU! Si daca dupa 2 zile sa zici asa le vezi deja cu altul, ele se mandresc cu chestia asta.Cred ca asta inseamna sa ai un caracter puternic si sa treci peste asta.Si rad de altele pe care chiar le doare cand se despart de prietenul lor. Da sunt de-acord, le merge bine, au un caracter puternic, nu le pasa. Dar sa nu spuna ca l-au iubit sau ca stiu ce inseamna dragostea. Ele nu pun suflet. Sunt niste tarfe! Dar daca lor le place sa faca asa treaba lor, dar macar sa nu mai faca pe nevinovatele si vai de mine, cat sufera ele. Si daca am jignit pe cineva asta e, e doar adevar, dureros!
Fetele sufera. Dar cu capul
Dupa un baiat/fata nu se merita sa suferi. Iubirea din adolescenta are aceleasi sanse sa reziste ca un castel de nisip pus pe tarm. Iubirea din adolescenta e nebuneasca pe cand cea din maturitate e mai rationala, omul cauta altceva, altfel gandeste
Eu nu judec, vreau doar sa vad cat mai putini oameni tristi. M-am saturat de oameni neintelesi
Nu dasunt si fete care seplang o zi simainde ii cu altu. e stupid.eu am suferit o luna dupa ce man despartit de prietenul meu dar sunt si fete care una doaua isi gasesc pe cineva
Nu, sigur ca nu e normal sa spui ca iubesti un om in timp c t saruti cu altul, nu stiu c e iubire sau c cred ele ca e iubire nu e!
Se joaca dea prietenu si prietena ce crezi ca fac vb pe mess la telefon se vad odata in saptamana si au impresia ca se mai si iubesc. copii de 13 14 ani
Nuu, asta nu inseamna ca il iubesti pe "iubi" asta
nu are cum sa-ti treaca asa repede
cred ca fetele astea "sufera" dupa un prieten in general, adica nu vor sa fie singure, nu ca ar fi gasit "baiatul ideal"
parerea mea
Inseamna ca nu l-a iubit pe fostul si sufera doar asa...de ochii lumii...parerea mea. daca tii cu adevarat la cineva nu poti uita asa usor
HappynewCenusa întreabă: