Invata carte daca nu ai un tatic bogat! Stii cum se spune ''Ai carte, ai parte ''
Invata, daca inevti nu are ce sa ti se intample RAU, numai de bine primesti burse de merit, si altele!
Cat despre baieti ...Lasa baieti, mai devreme sau mai tarziu mai putin sau mai mult te vor dezamagi!
Si daca totusi iti doresti asa de mult un prieten. pai atunci. incerca sa ii propui baitului alui de tii u cel mai mult la el! Nu mai spune ca esti ciudata, sau ca te simti, esti doar diferita, nu suntem toti la fel. Si ai zis ca baiatul ala de care iti place tie ti-ar da cu flit pentru alta mai buna? Hm logic, daca nu te iubeste sau cel putin place. Nu te gandii ca ti-l ia alta mai buna, pentru ca, si el ar trebui sa se ridice la asteptarile tipei aleaia bunee si daca ajunge sa tin la tine nu il mai intereseaza alte fete + ca pentru fiecare exista pereche!
Si eu sunt posesiva, ff geloasa rautacioasa, uneori par fitoasa ma supar din orce, prietenul meu ma suporta de 8 luni de zile si zice ca ma va suporta si de acum incolo mult timp
Succes, sa ne spui ce ai facut!
Eu, dacă aş fii în locul tău, m-aş încărca cu voinţă şi aş renunţa la amândoi. M-aş pune cu burta pe carte ca să realizez ce mi-am propus, să le dovedesc tuturor că pot, dacă vreau.
Uooo.
1. cred ca toate lumea se simte ciudata. cel putin eu) des
dar stii ce? am ajuns la concluzia ca e mai bine sa fii ciudat.
e ca si cum cidatul a devenit noul normal si normalul noul ciudat. adica...
mai bine ciudata decat ca toate pitipoancele si specimenele maneliste cu gucci contrafacut si tinichele pe degete. nu?
deci! ciudat e bine! go freaky!
2. normal ca scoala e importanta, dar ar fi asa plictisitoare fara putina distractie din cand in cand, nu?
3. treaba cu baietii e complicata. eu zic sa alegi ce simti tu. tu stii mai bine.
dar eu daca as fi in locul tau cred ca as prefera sa raman cu prieten bun decat cu un baiat... oarecare. adica stii, baieti sunt multi, dar un prieten bun e cel mai greu de gasit.
De baieti ai timp. Daca te arunci asa, s-ar putea sa te lovesti urat de tot. Nu mai bine inveti tu, ii faci pe ceilalti sa fie mandri de tine, si cine stie. iubirea te va lovi, insa nu poti fugi dupa ea.
Lasa baietii pentru moment in pace, este cel mai bine.
Hei, e normal sa te gandesti la baieti. probabil pentru tine scoala a devenit o rutina.incearca sa impaci si capra si varza. cat despre baieti.si eu sunt prinsa la mijloc intre 2 indivizi dintre care unul m-a cerut de nevasta si celalalt imi pune inima pe jar cand il vad.deci nu dispera. e loc de mai rau
Sunt exact in situatia ta.Doar ca la mine tipul e ex-ul
Sincera sa fiu daca as gasi o relatie ca lumea as lua o pauza de la chestia asta.
Dar cum nu am gasit momentan continui cu chestia free, iar cand incepe scoala o sa incerc sa continui ca pana acum: tipa smart care are grija de colegi la teste si teze
Chestia aia free nu stiu daca va deveni vreodata ceva serios, sincer acum.