Buna! putem vorbi mai multe? mi-a placut prefata vietii tale si as vrea sa aflu mai multe despre tine. facebook> xist xist,...,
alex_nyty@yahoo.com
Stiu prin ce treci, si de multe ori chiar ma simt in plus aici si nu imi pot explica acel sentiment dar daca vrei iti las pe privat facebook-ul meu si putem sa vorbim mai multe acolo, putand sa te exteriorizezi fara probleme, eu sunt aici sa te ascult si in functie de problemele tale probabil iti pot da si un sfat...
Hai sa schimbam.iti dau viata mea de singuratate completa printre straini si da-mi viata ta sa vedem care i mai usor
Eu personal nu cred ca esti ciudata, pur si simplu ai ajuns la un stadiu in care consideri ca nu esti satisfăcută emotional. Eu zic sa iti schimbi parola la Facebook. Daca esti intr-o relatie doar de dragul de a spune ca ai iubit aceasta este una toxica, nociva pentru ambii parteneri.
Faptul că ai conștientizat toate astea, nu te face nici ai ciudată, nici mai altminteri decât orice alt om de pe pământ.
Și da, există și pentru tine cineva; continuă să fii ca aici și ai șanse să vă întâlniți.
Dar ferește-te de „măgăruși"!
Da..si eu am avut intenția să-ți răspund, apoi m-am răzgândit iar in cele din urma am considerat ca meriti un răspuns. Chiar daca ai doar 16 ani se vede foarte bine ca ești o puștoaică inteligenta cu o gândire sănătoasă si matura pentru vârsta ei(exclusa partea cu suicidul care trebuie să-ți dispară din cap) si care simte nevoia de dragoste sinceritate si atenție. Sunt lucruri care cu greu se găsesc in ziua de azi, dar fericire inca exista. Toți am avut dezamăgiri la vârsta adolescentei, așa ca nu îți face probleme. Vei creste, te vei maturiza si o să-ți dai seama ca toate acestea au fost doar niste copilării specifice vârstei. Abia de acum viața ti se va dezvălui in toată splendoarea ei. Inconjoara-te de prieteni, lasa-te iubita si o sa vezi cat de minunat o sa fie totul. Daca ceva este in neregula in relația voastră, încearcă sa tai răul de la rădăcina pentru ca așa este cel mai bine. Nu face compromisuri de pe acum pentru ca nu se merita. Hai..curaj si ai grija de tine. Sa fii iubita!
Nu esti ciudata, si eu am momente in.care gandesc ca tine...ba chiar plang...nu stiu ..am momente cand plang fara rost..eu nu am fost ranita cum ai fost tu.dar astept mult prea mult de la persoana de langa mine..si asta cred ca este motivul pentru care ma simt a nimanui si plang... sfatul meu e sa zambesti des...sa razi mult...sa accepti viata asa cum este ea, sa iti immpui tie ca esti fericita ..trebuie doar sa vrei...ma rog.e ceva omenesc sa ne dorim mai mult de la ceilalti, dar asta ne distruge...repet ZAMBESTE SI IMPUNETII SA FI FERICITA, DACA VREI, ORICE E POSIBIL!
Cum am spus si mai sus sunt persoane care ar da orice sa aiba viata mea, dar atata timp cat imi traiesc viata este normal sa imi doresc sa evoluez, si este normal sa am pretentii de la persoanele de langa mine si sa fiu fericita. Apreciez ca am tot ce imi doresc dar degeaba ai lucruri materiala daca esti inconjurat de oameni goi, oameni care nu tin cont de valorile morale, de suflet si ranesc fara vreun regret.
Nu esti chiar atat de ciudata.
Parerea mea e ca esti un caz clasic de depresie adolescentina, ceea ce nu e de neglijat. Multa lume trece prin asta, si nu e ceva simplu de depasit. Ideal ar fi sa discuti cu cineva despre starea ta, dar si daca nu ai dorinta sau posibilitatea sa faci pasul asta, cred ca ai destula minte sa te descurci si singura. Important e sa nu faci greseli majore si sa ai rabdare... pe masura ce o sa te maturizezi o sa vezi viata in culorile reale, o sa apreciezi lucrurile bune, o sa lupti cu cele rele, o sa inveti sa iti vindeci ranile.
Parola de la facebook este ca un cod de siguranta.Incredere nu mai exista si se castiga greu mai ales cand nu exista din partea lui vointa.Ma simt legata de el sufleteste [ nu am intretinut relatii sexuale, sunt mai de moda veche ], ma simt a lui..desi si-a batut joc de mine si mi-a mutilat sufletul. Daca n-as avea parola de la facebook ne-am certa dublu fata de cum ne certam acum.Stiu ca e aiurea dar...nu ma simt in siguranta, nu ma simt protejata de el.si rareori ma simt iubita, chiar daca stiu ca ma iubeste.Depinde de starile lui, eu trebuie sa tin cont de ele, cand vine vorba de starile mele se produc certuri pe motivul ca am prea multe arfe-n cap si ma uit la Disney prea mult.Toate chestiile care ma deranjeaza nu le pot spune pentru ca ma critica si le tin in mine pana ajung sa intru in depresie si sa ma sinucid.Imi doresc sa traiesc, dar daca viata nu vrea sa colaboram...nu ma descurc sa trag singura, am nevoie de ajutor.
Multumesc pentru ca ti-ai exprimat sincer parerea despre mine. Seara buna.
Stiu ca exista, multumesc pentru incurajare si sfaturi. Exista, dar dragostea sincera in curand o sa dispara iar interesele isi vor face simtite prezenta.Stiu ca am doar 16 ani dar ma gandesc la viitorul meu, la viata mea, ma gandesc daca voi fi multumita doar cu rezultate bune la scoala, ma gandesc daca voi fi multumita doar cu un loc bun de munca si automat cu bani..cu siguranta nu, daca am bani interesele sunt mult mai mari... prefer o viata in saracie alaturi de un baiat care sa ma iubeasc neconditionat, sa ma protejeze, sa ma respecte decat o viata in lux cu un cretin obsedat de bani.Pace!
Multumesc pentru ca in final mi-ai raspuns.Nu stiu care este gradul meu de inteligenta dar consider ca nu trebuie sa fi prea inteligent sa iti pui astfel de intrebari.Cuvant potrivit este " interesat ". Mi-as dori sa ma pot controla.Sa-mi pot controla gandurile, sa nu ma mai copleseasca si sa-mi vina in cap ganduri mai putin crestine.Cand esti lovit pe toate partile orice lucru infim te schimba la 90 de grade si te sfarama in 1000 de bucatele iar ca sa lipesti bucatelele la loc iti ia foarte mult timp, timp in care puteai cunoaste oameni noi, puteai face lucruri noi.Asta este frumusetea vietii, intr-un fel, niciodata nu stii ce te asteapta si niciodata nu stii ce gandesc oamenii, trebuie sa fi cu 1 secunda mai destepti ca ei...dar cand intervine iubirea este mai greu.Multumesc.
Nu sunt in depresie.Nu ma consider depresiva.Sunt rationala.Gandesc.Inteleg.Caut raspunsuri, rezolvari.Constientizez.Sunt doar disperata..desi e exagerat termenul.Am impresia ca voi avea un trai trist.Voi fi casatorita cu cineva pe care nu iubesc.Voi avea o viata plictisitoare..copii vor fi lumina mea, singurul motiv pentru care voi traii. Vreau sa cunosc acea persoana speciala din toate punctele de vedere.Acea persoana care in timp ce vorbeste 1000 de senzatii sa-mi zburde nestingherite prin corp.O persoana pentru care as sarii in foc.dar ea exista, e in viata mea numai ca sacrificiul nu este punctul lui forte.Nu-l condamn dar oare gresesc daca vreau sa mi se intoarca serviciul?
Mie simcer imi pari o fata inteligenta. fanteziile pe care le ai sunt si ele bune la ceva, fiecare om viseaza cu ochii deschisi la ceva real sau mai putin real, te simti asa aiurea pentru ca esti deprimata din cauza ca nu ai pe cineva aproape de tine, daca baiatul pe care il ai langa tine nu te face fericita ar fi mai bine sa va despartiti, cand ai un iubit/iubita ar trebui sa fii foarte fericit/a, daca tu nu esti e din cauza lui. poate ca ar fi mai bine sa va despartiti, sigur vrei gasi alt baiat si viata ti se va schimba cum n-ai crede vreodata, trebuie doar sa cunosti mai multi baieti, pana e cel mai potrivit pentru tine, cred ca la asta se rezuma totul.
In primul rand multumesc pentru ca ai scris atat.Raspunsul tau m-a facut sa ma simt mai bine, nu spun ca celelalte nu m-au ajutat, m-au ajutat mult si le multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca si sa scrie.Viata..nu este chiar o gluma, viata dupa parerea mea este ca un labirint. Poti alege sa o iei la dreapta sau la stanga.Este un labiritn unde nu vom gasi in veci iesirea, iesirea ar insemna sa traim vesnic, dar noi murim incercand, si tot incercand sa gasim iesirea.Am 16 ani si probabil sunt penibila ca vorbesc despre viata dar, privesc in jur, cunosc fete care au ramas insarcinate la 15 ani datorita iubirii, majoritatea baietilor care urmau sa devina tatici le-au obligat sa faca avort promitandu-le ca vor ramane langa ele, apoi le bateau pana se saturau si plecau de buna voie.Cunsc oameni care sunt intr-o relatie de ani de zile dar care nu se pot despartii desi nu se mai iubesc la fel ca la inceput.[ pe asta nu pot sa mi-o explic ], cunosc oameni fericiti. cunosc oameni tristi.De ce este atat de greu sa fim intelesi. Nu exista acea vointa de a asculta un om, de al ajuta, de al vindeca sufleteste.De aceea este aceasta paleta de stari sufletesti.Gasesc in oameni ceva nemaipomenit dar oamenii au uitat sa ridice capul din pamant, sa se priveasca in ochi, sa se iubeasca... asta este lumea in care traim si mi-e foarte teama pentru ca acesta este doar inceputul.O seara buna si multumesc pentru ajutor. Daca nu te superi imi poti spune ce varsta ai?
Ma simt legata sufelteste de el si n-am intretinut relatii sexuale.Il iubesc mai mult decat pe mine.Mi-as da viata pentru el oricand fara nicio explicatie, fara nicio remuscare.E tot ce am iubit si voi iubii vreodata.De aceea imi este greu sa-l las, chiar daca el m-a lasat de nenumarate ori! Multumesc pentru raspuns.Nu te supara, ce varsta ai?
Degeaba plangi.Deeaba iti curg ochii.Degeaba simti ca disperi.Degeaba ai acel sentiment de neputinta.Nimeni nu are vointa si ambitia sa te scoata din stare si sa-ti arate ca viata este frumoasa su suisuri si coborasuri, evident.Nu intelegi? Cui ii pasa ca suferi tu? Cui? Daca le-ai spune parintilor ti-ar trage si vreo palme eventual.Nimanui nu-i pasa si te cufunzi in ganduri, in trairi greu de imaginat, in depresie.Psihiologul..nici el nu te ajuta.Tu simti niste lucruri, nu ti le poate scoate din inima.Sunt ofurile tale.Numai acel baiat va reusii sa faca din tine ceva ce doar visai.Ai mare grija de tine.Nu face prostii..si sper sa fi fericita.Pace!
Esti de religie penticostala?! ...intreb pentru ca spui "pace".…doar curioasa..si app, cati ani ai? daca nu te superi :*
Oamenii speciali exista, dar trebuie sa stim ce anume este special pentru noi.Ciudata nu esti, esti o fata normala.
Mutubal întreabă: