In primul rand sunt baiat, am 22 ani, sunt mai linistit si sincer, inca nu am gasit fata care sa imi convina. In ziua de astazi e plin de pitipoance care se gandesc numai la bani...etc...orice in afara de o iubire sincera, din adancul sufletului. Oricum, eu personal stiu ca exista fete cuminti si sincere, dar foarte foarte rar, nu de alta, dar spun asta din experienta pentru ca si eu caut demult o astfel de fata
Pai tu esti acel caz de 1 la suta dintre fete care mai sunt cuminti, ca in rest toate se uita dupa ce masina ai, daca ai cascaval in buzunar, daca ai vreo viluta si multe altele si dupa aia se intreaba domne de ce x si y ma bate, ma scuipa? raspunsul:pentru ca un ''baiat de bani gata'' are stilul lui mizerabil de a se purta asa cu mai oricine pe cand un baiat finut stie cum sa se poarte cu toata lumea, chiar daca nu dispune de averi fabuloase.as vrea sa intalnesc si eu o fata ca tine, sincer, desi e cam grele esti 1 la 1milion. te pup, Alex din Tulcea
Buna.eu zic ca si fetele au multe pretenti, si nici macar bunul simt nu il aveti cand stati de vorba cu baietii...
Salut mi-as dori o fata simpla si simpatica daca e posibil sa ne kunoastem a fii Foarte bine ma numesc Vasile 060428545