Mai exista si baieti seriso si sinceri trebuie sa ai rabdare si introzi vei gasi un baiat serios. si eu de exemplu sunt serios da greu pentru neu sa gasim pe cineva sincer si serios.
Cum zicea si sergiu in ziua de azi fetele sunt foarte materialiste...nu toate...asta e adev. dar majoriatea da. din pacate... u sa ramai asa cum esti ca o sa-ti fie bine,,, o sa vezi pe viitor cand o sa-ti gasesti pereche potrivita si o sa vezi ca o sa ai de castigat...
Din ce in ce mai multe fete au depasit baietii din multe puncte de vedere:fumeaz, consuma alcool, umbla doar prin baruri si discoteci. deja baietilor le este frica ca nu vor gasi vreo fata de treaba cu care sa intemeieze o familie in viitor
Buna.eu zic ca si fetele au multe pretenti, si nici macar bunul simt nu il aveti cand stati de vorba cu baietii...
Salut mi-as dori o fata simpla si simpatica daca e posibil sa ne kunoastem a fii Foarte bine ma numesc Vasile 060428545
In primul rand sunt baiat, am 22 ani, sunt mai linistit si sincer, inca nu am gasit fata care sa imi convina. In ziua de astazi e plin de pitipoance care se gandesc numai la bani...etc...orice in afara de o iubire sincera, din adancul sufletului. Oricum, eu personal stiu ca exista fete cuminti si sincere, dar foarte foarte rar, nu de alta, dar spun asta din experienta pentru ca si eu caut demult o astfel de fata