anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt o fata cuminte si sincera, am 19 ani, sunt in zodia varsator si nu inteleg de ce baieti din ziua de azi nu cred ca exista si fete sincere si cuminti. Spuneti si voi parerea si rog in special baietii

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caut o fata sa se intilneasca cu mine mobil 069243856

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma numesc si an 20 da ani si mi plac fetele harnice si cuminti care nu ma inseala sau nu ma vinde daca vrei sa vorbim intra pe balasica-ovidiu te iubesc mult pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt valentin sunt baiat cuminte si vreau sa te cunosc nr.meu e 0733227531.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as vrea sa te cunosc eu sunt la fel ca tine sunt ady dyn tm nr meu e 0741946506

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt un baiat cuminte si f.sincer.am 24 de ani, dar sinceritatea de care am dat dovada s-a dovedit a fi impotriva mea, iar dupa o relatie de 5 ani am luat-o in nas, adica am fost prea sincer, prea deschis si prea onest...acum sufar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gasesti asemenea fete dar mai greu tinand cont ca banii sunt pe primul loc si dupa aceea dragostea adevarata.Totusi o fata sincera si cuminte o recunosti doar privind-o in ochii dar nu toate sunt la fel. uneori pot fi foarte prefacute.

| paul1234 a răspuns:

Mai exista si baieti seriso si sinceri trebuie sa ai rabdare si introzi vei gasi un baiat serios. si eu de exemplu sunt serios da greu pentru neu sa gasim pe cineva sincer si serios.

| bebelu a răspuns:

Cum zicea si sergiu in ziua de azi fetele sunt foarte materialiste...nu toate...asta e adev. dar majoriatea da. din pacate... u sa ramai asa cum esti ca o sa-ti fie bine,,, o sa vezi pe viitor cand o sa-ti gasesti pereche potrivita si o sa vezi ca o sa ai de castigat...

| randy24 a răspuns:

Din ce in ce mai multe fete au depasit baietii din multe puncte de vedere:fumeaz, consuma alcool, umbla doar prin baruri si discoteci. deja baietilor le este frica ca nu vor gasi vreo fata de treaba cu care sa intemeieze o familie in viitor

| theanonyymous_2877 a răspuns:

Buna.eu zic ca si fetele au multe pretenti, si nici macar bunul simt nu il aveti cand stati de vorba cu baietii...

| Iurcu_Vasile_1993 a răspuns:

Salut mi-as dori o fata simpla si simpatica daca e posibil sa ne kunoastem a fii Foarte bine ma numesc Vasile 060428545

| cristy3 a răspuns:

In primul rand sunt baiat, am 22 ani, sunt mai linistit si sincer, inca nu am gasit fata care sa imi convina. In ziua de astazi e plin de pitipoance care se gandesc numai la bani...etc...orice in afara de o iubire sincera, din adancul sufletului. Oricum, eu personal stiu ca exista fete cuminti si sincere, dar foarte foarte rar, nu de alta, dar spun asta din experienta pentru ca si eu caut demult o astfel de fata