| Cool Girl 16 a întrebat:

Sunt o fata frumoasa(cel putin asa ma considera lumea) am multi baieti care dabea asteapta sa stea cu mine si am un prieten de aproximativ 3 ani si de ceva timp(asta insemnand 1 luna) prietenului meu ii cam fug ochi dupa o fata urata si asa cum zice lumea tocilara de ce? va rog raspundeti

29 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In general, baietii cauta fete inteligente si bune la suflet pentru relatii de durata. Fetele doar frumoase sunt pastrate pentru aventuri. Poate nu e tocilara, poate e desteapta si invata bine, calitati pe care cei mai multi barbati si le doresc de la partenerele lor.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca e urata si tocilara inseamna ca n-are dreptul la o privire din partea prietenului tau?! Cred ca esti extrem de vanitoasa!

| madalicious a răspuns:

Poate ca isi pierde interesul pentru tine. Atata timp numai cu o fata[chiar daca e frumoasa] aduce plictiseala si monotonia in relatie. Parerea mea este ca ar trebui sa alungi rutina si sa incercati amandoi lucruri noi impreuna.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poate ca n-o fi de ajuns sa fii frumoasa. Poate prietenul tau mai vrea si ceva conversatie.

| Aia cu cap mare a răspuns:

Poate doar tu o vezi asa!

| Aia cu cap mare a răspuns:

Pot sa stiu si eu de ce mi-ati dat stupid?
Daca chiar n-aveti ce lucra cautativa! da terminati cu parerile astea...

| gabriela_3062 a răspuns:

Frumusetea nu este tot ce conteaza... O data ce se uita la ea inseamna ca vede la ea ce nu vede la tine

| bbubby a răspuns:

Poate ca fata aia e frumoasa dar o vezi tu urata

| SlobodLaGura a răspuns:

Dar vai laughing nu esti modesta deloc! Poate ca s-a saturat si omu sa suporte o narcisita langa el. Poate ca situatia nu e asa de roz pe cat o vezi tu.

| vinty a răspuns:

Poate vrea altceva nu numai frumusetea tau. Poate nu va potriviti la caracter, incearca sa te schimbi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenul tau vede ca suferi prea mult de frumusete, si s-a plictisit, probabil vrea si el acum o fata mai simpla si cu mai multa minte, nu una care se crede buricu pamantului si ca ea e ce-a mai tare, daca vrei sa-l pastrezi fi si tu mai simpla, si vorbeste cu el lucruri interesante si ce ii plac lui! Fi isteata daca nu vrei sa te trezesti fara el si sa ramai cu frumusetealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poate s-a plictisit d tine asa nu te-ai intrebat un sfat:plateste cu aceias moneda pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa plictisit. vrea ceva nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi fetele care aveti impresia ca sunteti frumoase, si unele chiar sunteti, desigur, traiti cu falsa impresie ca frumusetea face tot.Gresit.Vezi tu, in calitate de baiat iti spun ca am umblat multa vreme dupa fete frumoase, insa ca sa fiu sincer cu tine mi sa scarbit de ele; figuri, impresii si totodata multa nevoie de minte. Dupa cum mentiona careva mai jos fetele frumoase is pentru o aventura si nu pentru o relatie de lunga durata(bineinteles exista si acele exceptii care sunt si frumoase si inteligente, dar si urate si proaste). Cat despre prietenul tau incearca sa nu il plictisesti; daca omu se plictiseste isi cauta ceva mai bun in alta parte.Succes cu asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De jaba ai frumusete daca nu esti genu lui.sa stii ca nu frumusetea conteaza într-o relatie, si inca ceva fata aceea nu poate fii urata nu ma daca crezi tu asa ceva. fii mai politicoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vede alceva la ea mai bun de cat la tine pote so plictisit cu tine si vrea alceva nou daca vrei sa vezi taca te iubeste mult dai putin verde si sa vezi daca vine la tine atunci poate ciar te iubeste acum nu trebuie sa ma asculti pe mine fc tu cum crezi ca e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca umbla dupa fete urate e un tocilar poate el a invatat si nu sie ce e aia fata urata si ce e aia fatea frumoasa cred ca el pe cele mai frumoase si indragite de lume sunt foarte urate si pe cele foarte urate si care nu le plac lumea e cam derutat rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba-l e singurul raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai este un tocilar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca invata mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca este ea
si asa a nascuto mama ei
acum sti de ce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fi frumoasa si sa trezesti un singur lucru: ca ceilalti sa se culce cu tine.
Analizand ce ai spus tu te-as caracteriza cam asa:
-scoala nu-ti trezeste niciun interes;
-esti o persoana prea plina de ea si nu cred ca ai avea de ce;
- cu tot respectul dar nu stii sa scrii;
Ca sa fi asa trebuie sa ajungi undeva sus prin propriile forte si de abia atunci poti sa iti permiti sa faci atatea figuri;
- un om frumos este: un om destept, sociabil, care stie ce vrea, sigur pe el, care lupta sa isi atinga telul in viata.
Daca te consideri atat de frumoasa si de neinlocuit de ce nu discuti fata in fata cu iubitul tau ce te framanta?
Imi cer scuze daca te-ma jignit, dar esti foarte superficiala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil il plictisesti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este sunt o fata frumoasa este foarte frumoasa eu o iuberc ca ma numesc Cozmin si imi dai numarul de telefon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca tu esti atat de plina de sine incat adesea ii provoci greata! Sa fi frumoasa este un avantaj dar nu este indeajuns! O fata trebuie sa aiba si alte calitati!

| SweetCheeks22 a răspuns:

Daca se uita la ea, inseamna ca are ceva ce nu ai tu.Deci,incearca s-o studiezi si sa afli mai multe despre ea.Incearca sa fii ca ea ca sa vada iubitul tau... Uneori baietii nu se uita doar dupa fetele populare si frumoase.

| Cool Girl 16 explică:

Da ma rog... si eu cel ar trebui sa fac, nu vreau sa il pierd

| lola15 a răspuns:

DA... problem ta e una mare pentru mine. Crezi ca intr-o relatie de cuplu conteaza numai cum araty? nu! in relatie conteaza felul in cae arati conteaza, pe o scara de la 1 la 5 cam 2. o fata inteligenta intelege mult mai bine ce inseamna o ralatie, findaca esti indragostit de poersoana care te face sa te simti special, m, nu de cea care iti spune ca esyti special!