Păi... tot ce voi spune, am să spun ce ar trebui să faci din punctul meu de vedere (ce faci și ce nu faci este decizia ta, asta este evident totuși) :
1. Scapă de idiotul ăla... găstește orice scuză și desparte-te de el. (nu contează dacă a stat cu tine mult timp sau nu, ideea este că mai sunt oameni care vor sta cu tine și fără ca tu să stai lângă ei)
2. ai zis că ești "slabă de înger", okay. înțeleg. poți devenii mai "puternică" moral dacă chiar vrei asta. ceea ce ai făcut tu nu a fost o greșeală, a fost doar o lecție. oricum nu prea cred că o vei repeta.
3. nu. nu sunt șanse să fii însărcinată. dacă chiar vrei să te convingi, îți poți cumpăra un test de sarcină.
Nu ai nimic, dar esti fraiera tare. dupa ce ca esti vai de tine, mai vrei si... tavaleala.
Pentru linistea ta cumpara un test Barza si la prima urina de dimineata fa testul de sarcina.
Oricum cu atat stres iti provoci cu atat ai mai multe simptope ale sarcinii, sanse pot fi sa fi ori deloc... e o chestie ciudata, nu inteleg de ce mai stai cu acest baiat. Daca stii cum este si te foloseste numai pentru cearceaf... asta nu e cel mai bun prieten. Ai grija de sanatatea ta.
Poti lua si pastila de a doua zi Postinor 2 (sa nu treaca 72 de ore de la contact, ca nu-si mai face efectul), cu toate ca nici asta nu e o solutie, daca exagerezi cu aceasta pastila iti dai peste cap intregul organism.
Evident ca am vorbit cu el și nu mai exista nimic intre noi. Ne-am certat la cuțite și recunosc ca nu mi-am găsit persoana potrivita pe care s-o iubesc. Acest băiat nu mai exista pentru mine, tot ceea ce vreau este sa fiu sănătoasă. Mulțumesc pentru ajutor!
Ai gasit alinare si intelelegere intr-un baiat care ti-a cerut sa faci sex?
A profitat de vulnaribilitatea ta!
Ai cerut sfatul unui doctor cand ai luat acele pastile?
Se vede ca si tu si prietenul tau nu prea aveti cunostinte in materire de sex.
In sfarsit, doar prin masturbare nu poti ramane insarcinata.
Dar problema este alta:Nu poti numi prieten pe cineva care profita de slabiciunea unei fete, pentru a intretine relatii sexuale...Chiar daca ti-a propus.
Angycut știu, ai perfecta dreptate. Și mama mea, de acolo de unde e mi-a atras atenția asupra lui și mi-a spus sa îl las ca nu tine la mine. Mă bucur ca mi-am dat seama de ăsta, dar îmi pare rău am facut-o prea târziu. În sfârșit, am învățat destule din experiența asta, pe de o parte chiar îi mulțumesc.
, morcoveata tu esti. ma gandeam eu de unde ai putea sa crezi ca "sunt batran" daca nu ai vazut posturi dealemele. dar nu ziici cine esti, s tai undecorver . rusine
Nu minteai cand ziceai ca schimbi conturile la greu. ce faci, nu iti mai place portocaliu, iti place culoarea mea preferata acum? nu merge asa--
Trebuie sa faca si ei ceva, ce sa le faci. alta data ai grija
Draga mea, daca nu ati ajuns la sex, sa stii ca nu e prea tarziu! De de alta parte ma bucur ca ti-ai dat seama la timp de intentiile baiatului...Pana la urma din greseli invatam!
Nu te atasa prea mult de acel baiat.Chiar daca ti-a ascultat vreodata problemele, e clar intentia lui.
Incearca sa te detasezi de acel baiat. Bunica, chiar daca e bolnava, cred ca te poate asculta.Sunt sigura ca ai pe cineva apropiat care sa-ti asulte problemele.Suntem si noi aici.
In primul rand multa sanatate isi doresc e grav ceea ce ai, in viitor depresia se poate transforma in negativitate =paranoia dupa ce ai patit asta cred ca respingi multa lume,si intrebarea ta indica frica din tine, isi era frica si de el tu o spui, data viitoare fi mai rationala, nu, nu poti ramane de la masturbare, sincer nu stiu cum ai putut sta cu cineva in conditia ta stiind ca vrea sex de la tine, fi mai pasatoare pe viitor
Nu cred
Data viitoare, nu mai umbla cu toti derbedeii Daca baiatul ala te iubea nu iti cerea sa te culci cu el, fara ca tu sa fi pregatita.
Totusi, ca sa fii sigura fa-ti un test de sarcina cu totul ca nu prea cred ca ai fi putut ramane insarcinata.
, oricum nu multi se prind. daca punea fundul lu" una vedeau doar baietii, daca puneam muschii lu" unu vedeau doar fetele. nu am gasit poza sa aiba 50/50
Bananacantareata87 întreabă: