Grozavă întrebare! Reușită formulare!
M-a bufnit râsul fără să vreau. Mersi!
Iar dacă totuși asta nu era singurul ei scop - să ne aducă zâmbetul pe buze -, atunci o să-ți spun un secret: nici nu știi câți bărbați sunt înnebuniți după femeile plinuțe. Sunt gusturi și gusturi... Iar frumusețea stă în ochii privitorului.
Așa că...nici o șansă să mori virgină (mai ales când stai cum stai cu simțul umorului)!
Daca e corecta descrierea ta, vei gasi inteligenta si vointa sa elimini kilogramele in plus si sa ai o viata normala, fara asemenea...greutati.
Speciala? Heyy.deci daca iti pui intrebare daca vei muri sau nu virgina inseamna ca esti tanara)).
O sa te **** si pe tine cineva, dar pana atunci. pune-te serios pe slabit!
Esti perfecta ce sa mai...scapa de kilograme sau gaseste un prieten pe masura ta! In legatura cu faptul daca vei muri virgina nu stiu ce sa zic, si eu imi pun aceasta intrebare de fiecare data cand cunosc un tip care-mi demonstreaza ca majoritatea sunt la fel...don't worry, be happy!
succes
Asculta aici ai doua variante:
1 Iti gasesti un baiat de 110 kg sau
2 Te pui serios pe slabit si revii cu mult efort pe linia normala de greutate asa ca tu alegi cum vrei sa mori
iti doresc mult succes te pup pa pa
Nu o sa mori virgina stai linistita. NOname are dreptate multor baieti le plac fetele plinute deci stai linisita
)))))))))))) 110kg mult ma ia pastile fa sport nu mai manca si nimeni nu moare virgin viata ne **** pe toti
Pai depinde de tine iti gasesti un baiat de 100 de kilograme
cu p*** mare ca sa slabeti si tu
bafta
cosmin2344 întreabă:
Krystina0xd întreabă: