| Конфетка a întrebat:

Sunt o fata nu prea slaba, am multe kg in plus. Si de aia sunt evitata de prea multe persoane.De ce fetele ca mine sunt asa de evitate? Am virsta de 14 ani Imi place un baiat. am incercat sa vb cu el si el mi-a spus ca ii plac fetele slabe ( Cum ar trebui eu sa procedez?

Răspuns Câştigător
| DragosMentol a răspuns:

Pei simplu slabeste ...niciunui baiat nu-i plac fetele grase,deoarece acea grasime arata ca nu au grija/timp de ele prin urmare nici de ei nu vor avae timp + ca mai e si aspectul un baiat vrea sa aiba langa el o fata cat mai frumoasa, sa arate cat mai bine, sa intoarca capu toti dupa ea si el sa se mandreasca ca e a lui.
Cum sa slabesti?:
Uite aici o dieta care te asigur eu ca in 3 luni scapi de vreo 15-20Kg
-dimineata: cereale cu lapte(sunt niste pungi de vreo 500g care au mai multe feluri de cereale amestecate,stafide, fructe deshidratate):Iti vor tine de foame pana pe la pranz.
-la pranz : o salata (mica/mare in functie de cat consumi tu de obicei)+ o bucata de carne sau ce mai mananci u
-Seara: un iaurt, un lapte(incearca sa mananci ziua mult si seara dupa 7 cat mai putin deoarece ce mananci seara se depune).

Asa gata cu dieta acum sa trecem la sport:
-mergi al alergat(o sa te miri si u cat de repede o sa pierzi in greutate, eu in 3 saptamani am slb 8kg).

PS: nu te gandi cat timp o sa imi trebuiasca sa faci aceste eforturi.Nici nu o sa-ti dai seama cand a trecut timpul si vei fii foarte satisfacuta de reusitele tale.

Eu doar ti-am dat sfaturi(care au functionat pentru me) restul depinde de tine, daca chiar vrei poti.

Bafta! Sper sa te aud peste cateva luni ca ai slb si esti hapy

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Asta e,revino-ti,si daca chiar doresti ceva,sa stii ca un sunt din asta in fund ar trebui sa fie un pas inainte si sa-ti dea ambitie
Nu ca sa-l ai pe ala,ci ca sa nu mai fi nevoita sa treci prin asta, inca odata
Nu o sa capeti incredere in tine daca nu te simti tu bine in pielea ta
Si oricum ar fi, daca ai vointa de a face un lucru il faci domne.
Vrei sa slabesti? ce te opreste?!

| Baby a răspuns:

Pai de ce nu incerci sa slabesti? Oamenii sunt foarte superficiali, asa ca daca nu vrei sa fi respinsa trebuie sa te adaptezi. Decat sa te plangi ca esti mai plinuta mai bine te pui pe exercitii si incerci sa slabesti. Si pe baiat nu-l condamn, dar e superficial totusi. dar acum sa fim seriosi tu ai fi cu cineva de care nu-ti place? NU. asa ca cel mai bine incerci sa mai slabesti putin, crede-ma vei avea mai multa incredere de sine si te vei simti mai bine! succes

| SpecialGirl a răspuns:

Nu trebuie sa te intereseze parerea celorlalti, mai ales a baiatului acela.Stai linistita, cu siguranta vei intalni un baiat care sa te iubeasca pentru ceea ce esti.

| MonicutZZa a răspuns:

Pai, in teorie, cel mai bine pentru tine este sa nu-ti pese de ce spun ceilalti, sa gasesti un baiat care sa te aprecieze pentru ceea ce esti si sa fii multumita cu tine insuti, insa iti trebuie foarte multa incredere in tine pentru asta si vei fi foarte des ranita si exclsa si nu stiu daca vei rezista lucrurilor astea, probabil esti destul de vulnerabila. Deci, slabeste - asta iti va da incredere in tine. De preferat este sa slabesti prin sport pentru ca asta iti va face corpul frumos, dezvoltat asa cum trebuie. Si, desi suna superficial, dar asta este adevarul, in felul asta vei fi mai acceptata.

| Dearscorpion a răspuns:

Nu iti fa griji, se va gasi persoana care te va place asa cum esti tu! Nu merita sa te mai gindesti la acel "nemernic" care a indraznit sa-ti fac inima rea. Fii tu insuti, vei mai creste, te vei mai dezvolta si vei avea si o figura care iti doresti. Succes!

| cocolinoung a răspuns:

Din pacate nu ai nici macar o sansa.imi pare rau ca sunt asa direct dar asta e lumea in care traim. Dar o sa ai partea ta stai linistita si vezi-ti de scoala liceu facultate si dupa aia o sa ai timp si de masculi care sunt mai maturi!

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Nu ar trebui sa iti pese ce iti spun ceilalti :-si mai ales cand e vba de baieti care vor femeia perfecta... deci esti bine asa cum esti
odata ce te simti bine