| Elaz78 a întrebat:

Sunt o femeie de 40+, in urma cu 2 luni m-am împrietenit cu o clientă căreia i am mărturisit ca mi place…
Atât, I am promis ca stau liniștită și nu fac nici un pas decât dacă ea iși dorește.
Nu mi-a răspuns dar continuam să ca ne întâlnim ca două prietene, ba chiar mă caută…
Ce să înțeleg? Ar fi cazul să fac următorul pas sau să aștept?

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Daca povestea e reala si nu esti troll, eu cred ca ar trebui sa faci urmatorul pas. Daca nu ar fi vrut, nu doar ca nu te-ar mai fi cautat, dar chiar te-ar fi evitat. Nu ti se pare logic?

| mihai69 a răspuns:

Depinde ce înțelegi prin „următorul pas". Dar în principiu, da, merită să încerci.

| Elaz78 explică:

Mulțumesc mult pentru răspunsuri…
Ușor de spus greu de făcut la prima experiență…
Dar nu renunț?…
Se continuă cu mesaje și subtilități, va țin la curent

| CiocSimion134 a răspuns:

Off nu vreau sa fiu rău
, dar trebuie, chiar dacă aplicația asta exista pentru a-ti oferi răspunsuri pentru întrebările adresate de către tine. Țin sa menționez ca URĂSC COMUNITATEA LGBTQ+ Pe bune omule sunteți foarte scârboși. Din toate lucrurile frumoase de pe aceasta lume, tu ai ales sa fi pe invers. Viata este foarte frumoasa, și dacă o observi dintr-o alta perspectiva, dacă o abordezi altcumva, vei putea ajunge la normal. Te rog nu lua personal ceea ce am spus referitor la ura mea fata de comunitatea din care faci parte, dar asta face parte din firea mea. Poate te mai gândești la ceea ce am subliniat și accentuat în mesaj si-ti schimbi opinia