anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt o fire fff romantica...cum imi gasesc jumatatea? am 16 ani.

11 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Eeeeee...jumatatea nu se multumeste numai cu romantismul! Intai trebuie sa gasesti la tine alte multe calitati, apoi sa le daruiesti si in final gasesti, dar nu oricum ci prin selectie!

| liz23 a răspuns:

Buna,
Sunt oameni la 30-40 de ani care inca isi cauta jumatatea,se spune ca fericirea in doi este cea mai frumoasa experienta a vietii si ca se merita sa fi in cautarea sa toata viata. Ai rabdare, zambeste cat mai mult, bucura-te de tot ce ai si in acest timp nu sti niciodata cine va aparea in calea ta.Nu esti singura persoana foarte romantica, cu siguranta vei gasi pe cineva aproape de ce iti doresti tu.Ai doar 16 ani,bucura-te de varsta si de tot ce iti ofera viata,nici o clipa sa nu te gandesti ca nu vei gasi acea persoana, timp este destul. Fi optimista, fi mereu tu insuti si va veni si jumatatea ta.

| AIRIUS a răspuns:

Buna1
Pai eu incep, prin a ti spune, ca esti mult prea tanar/a pentru a te gandi la jumatatea ta.
La 16 ani,esti inca un copil,poate ca vroiai sa spui,cum sa ti faci un iubit.iar daca esti o fire romantica,cred ca e suficient.
Foarte multi baieti/fete cauta asta si e foarte adevarat ca nu prea gasesc,binenteles si seriozitate,asa ca ar trebui sa te simti privilegiata vis a vis de lucrul asta.
Baietii/fete se vor gasi asa ca,nu dispera,fii natural/a si e mai mult decat suficient, pentru ce daca ai norocul sa gasesti o pers pe masura ta, o sa ti aprecieze calitatiile tale.
Craciun de poveste!

| harciog a răspuns:

Esti batut de vreme frate ca si mine.Sint atit de romantic acum ca ma ustura si ochii si caile respiratorii.Da'iese el soarele si la noi.

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Ai d'abia 16. Jumatatea ti-o poti gasi la diferite evenimente din viata ta, la care mergi. happy Nu va mai descurajati atatstraight face. Viata merge inainte. Craciun fericit!:*

| MaDeclarFan a răspuns:

Doar asteptand-o. Daca o lasi sa vina ea la tine, atunci va veni. Daca o cauti, nu o s-o gasesti

| DeeaMarry a răspuns:

Asteptand. Rugandu-te sa apara.
Altceva nu prea ai ce face. Poate doar sa nu fii prea inchisa in tine, sa te porti normal.
Sa nu incepi sa cauti ca si cum ai fi disperata, te rog!

| anonimanonima a răspuns:

Ai 16 ani;*.Ai timp pana la 18big hug O sa ti-o gasesti :X
Craciun Fericitttt>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Jumatate"...urat cuvant, parca ar spune ca esti incompleta fara un partener. Unii isi gasesc fericirea in partener, o exploateaza, iar cand raman"fara resursa" sunt la pamant asemeni unei companiii petroliere careia i se tremina resursele de petrol. Gasaste-ti fericirea in tine mai intai, fi increzatoare si nu ii mai intreba pe altii cum sa iti gasesti pe cineva(pentru ca nu exista un raspuns plauzibil la aceasta intrebare). Daca tu astepti de la oricare "el" sa fie jumatatea ta vei fi tare nefericita pe viitor, mai ales ca ai 16 ani. Privesti spre orizonturi mari, care te depasesc momentan.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai visa tot timpul. Infrunta viata, cauta-ti o prada buna si vaneaz-o.

| Marius_Clumistu_1992 a răspuns:

Eu am 15 ani

Întrebări similare