| dannycrtsz a întrebat:

Sunt o fire prea complicata din punct de vedere sentimental. Nici nu mai sunt in stare sa abordez o fata. Nu, nu sunt urat sau ceva de genul, chiar atrag priviri des, dar nu stiu cum sa ma mai comport. Nu ma pot integra in generatia actuala, mult prea superficiala.
Toate rahaturile astea de pe facebook, ask mi se par penibile si asta ma descurajeaza tot mai mult. Toate o ard cu 'dragoste si sentimente profunde', dar se combina cu primul cefalos cu bani si se rup prin cluburi.

Simt cum imi trec anii adolescentei si ma simt singur de multe ori, iar cocalarii care nu dau doi bani sunt in centrul atentiei mereu. Stiu ca am multe de oferit, dar ma intreb daca voi gasi cui sa le ofer.
Sunt prea sentimental si melancolic, stiu.

Răspuns Câştigător
| ImNutellingYou a răspuns:

Fi tu însuţi happy, din câte povesteşti pari un băiat drăguţ şi cu o gândire matură, unele fete apreciază asta la un băiat. Poartă-te natural, nu încerca să fi altcineva, nu încerca să găseşti replici de agăţat prosteşti, spune doar ce simţi, vei găsi o fată cu, capul pe umeri care te va aprecia pentru ceea ce eşti! happy :* te pup, o zi frumoasă!

13 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Sunt fete ce apreciaza genul asta de baieti.
nu te lasa, nu-ti pierde increderea, iti vei gasi perechea!

| dannycrtsz explică (pentru wolder):

Poate nu implinesc 30 de ani pana atunci. laughing...

| neutrino a răspuns:

Nu mai esti in stare sau inca nu ai fost in stare pana acum? Incearca si revino cu alte amanunte, dar si cu varsta pe care o ai.

| dannycrtsz explică (pentru neutrino):

Nu am fost niciodata tipul care "agata''. Pur si simplu, nu sunt genul ala. Eu ma atasez repede si cad prost mereu. Sunt complicat.
19 ani am.

| neutrino a răspuns (pentru dannycrtsz):

Barbatul este acela care trebuie sa cucereasca, nu fata! Aceasta din urma, va accepta sau nu avansurile tale. Acesta-i jocul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Te inteleg perfect pentru ca si eu gandesc la fel dar sunt fata.Toata lumea s-a schimbat de cand cu facebook-ul, nu fac un pas ca trebuie sa dea check-in.Dar ar trebui sa astepti ca o sa-ti gasesti partenera perfecta poate la facultate.Acum fa ceea ce iti place si nu pierde timpul cu alti, gandeste-te la tine. Tine minte ''Nu renunta niciodata la visul tau!''. Sigur ai un vis care o sa til indeplinesti.Nici eu nu am prieteni prea multi si nu ies cum ies alti in fiecare seara dar m-am impacat cu ideea si incer sa imi ocup timpul cu tot ce imi place.Mult succes!

| Bøøgey a răspuns:

Ce treaba ai tu cu facebook si ask? Si cu toti prostovanii de misuna pe acolo?
E chiar foarte bine ca te rupi din tipar. Daca faci ceea ce trebuie ai sa fii pentru o fata exact gura de aer proaspat de care are nevoie si de care va deveni dependenta, fiindca toti gibonii astia identici devin plictisitori in cele din urma.

| dannycrtsz explică (pentru Bøøgey):

Sa zicem ca iti place mult o fata la prima vedere, pare altfel. Ii vezi fb-ul cu poze de pitipoanca si conversatii cu toti taranoii.
In general, fetele foarte atragatoare fizic sunt si cele care nu au nimic in cap, decat cacaturi superficiale.

| Ciumpi35 a răspuns:

Fi tu insuti. Fiecare avem in lume persoana potrivita pentru noi. Dumnezeu e mare. Toate se intampla la timpul lor. Bucura-te de fiecare clipa si lasa totul sa vina de la sine.

| bbu2eugen a răspuns:

Da porcariile de pe fb si ask au evoluat in asa fel incat totul se rezuma doar la nimic. Nici eu nu prea mai inteleg dc toata lumea e asa. Pe fb vesela cu bani femei/barbati etc si in realitate laughing cum ar zice salam "Ne mananca sobolanii" laughing) Ar trebuie sa ti gasesti o fata pe seama sufletului tau si nu vreo panarama care sa te foloseasca. :*

| Geobaros91 a răspuns:

Ai foarte mare dreptate, toate pitipoancele parca ar fi trase la indigo si au numai figuri si aere de te ia durerea de cap! Dar totusi cred ca mai exista si exceptii si vei gasi o fata de treaba!

| dannycrtsz explică (pentru Geobaros91):

Mda...eu incerc sa fiu grijuliu si protector, iar ele sunt atrase de giboni cu freza de matura, care se imbata din 2 beri si se rup in club.
Nu mai zic nimic...

| Ionescu_Sarah_2000 a răspuns:

O sa gasesti cui sa le oferi la un moment dat.Mai exista fete care apreciaza caracterul unui baiat...sunt destul de rare, dar exista