Draga mea, nu-ti mai fa inima rea.Hai sa presupunem,prin absurd ca acest baiat este.o bicicleta.Ea,prietena ta,a vazut bicicleta in vitrina si i-a placut la nebunie.Te-a tarat si pe tine s-o vezi, i-ai inteles entuziasmul, ai fost de acord cu gustul ei.Ramanea sa-si convinga si parintii sa i-o ia.Ei, spre nenorocul ei, parintii ei nu i-au cumparat bicicleta cea frumoasa.Si aici, povestea s-ar fi terminat.Intamplarea face ca, daca tot ti-a atras atentia asupra ei, sa descoperi si tu unicitatea si frumusetea bicicletei.Si tie,parintii sunt gata sa ti-o cumpere,cu mare bucurie chiar! Ca sa ramaneti prietene,tu nu ai voie sa-ti cumperi ce bicicleta vrei? Imi cer scuze pentru comparatie,dar am facut-o ca sa intelegi ca prietena ta nu-ti este prietena.Tu respecti prietenia si te pierzi in principiile ei,ai o inima frumoasa si un suflet curat,in timp ce prietena ta este egoista,geloasa si rea! Decat cu o asemenea prietena,mai bine fara niciuna! Las-o in pace,vezi-ti de baiatul de care ti-e tie drag, si daca ti-e prietena, va intelege ca ea greseste.In mod normal,ea ar trebui sa inteleaga ca sunteti indragostiti unul de altul si sa nu stea in calea sufletelor voastre. Datoria unui prieten,este sa inteleaga, in primul rand.Ea nu numai ca nu te intelege, dar iti impune si ce sa alegi in viata ta si cu sufletul tau.Deci,las-o si fii fericita.Sa fii iubita!
Incearca sa vb cu prietena ta si sa ii spui ca ai tot incercar sa il refuzi pentru ea. da s-a intamplat sa ai sentimente pentru el. si sa nu se supere pe tine atata timp cat el nu are nici o tb cu ea. si incearca sa stai cu el.
Vai ce situatie naspa nu stiu ce sa zic daca ar fi dupa mine fiind baiat as gandi in felu urmator.
Cu prietena ta cea mai buna te poti certa si din alte lucruri nu numai pe baiatu ala.Gandestete ce este mai important pentru tine prietena ta sau baiatu ala? stai putin ce prietena e aia care iti spune ca daca o sa ai ceva cu baiatu ala sa nu mai vorbesti cu ea? dificil oricum eu iti zic o sa renunti la baiatu ala pentru prietena ta si in final o sa ajungi sa te certi cu prietena ta din alte motive sau o sa renunti la prietena ta si la un momemndat o sa te certi cu baiatu ala. La un momemndat insemnanand si peste 1 an 2 deci indiferent ce ai face tu tot singura o sa ramai pentru ca ai facut o greseala la inceput care nu mai poate fi remediata usor(te-ai indragostit de cine nu trebuia).
Aici se intelege ca nu e bine sa si aceleasi sentimente care le are prietena Ta cu baiatul care va palce la amandoua. Respecta-i pe amandoi retragandu-Te din relatia amoroasa cu prudenta fara sa observe baiatul sau prietena Ta. Nu Te lasa coplesita de sentimentele personale adica, care i-Ti transmit ca Te iubesti pe Tine.
N'ai dc sa il refuzi pe baiat, timpul trece, trece sh ai sa ramai cu buza umflata, pentru ca prietena asta ata deja cred ca nu te mai considera o,, prietena'' apoi baiatul ala o sa se plictiseasca sa tot te tachineze... parerea mea alege'l pe el
Salut! Situatia asta este foarte incurcata. Trebuie sa o iei incetul cu incetul. In primul rand relaxeazate si imagineazati ca tu ai ales-o pe prietena ta si imagineazati cum va fi fara el si dupa imagineazati ca ai renuntat la prietena ta si l-ai ales pe el.
Eu nu cred totusi ca aceasta fata chiar iti este prietena, nu te merita. Daca chiar iti era prietena din prima ar fi acceptat ideea ca tu sa fi cu baiatul de care ii place deoarece tu ai fi mai importanta ca el, totusi si el a fost un pic rautacios cu prietena ta.
Cu toate astea eu in locul tau nu as mai sta pe ganduri si l-as alege pe el, dar este alegerea ta si sper ca o s-o iei pe cea corecta:*.
Te-am pupat:*!
Pai vb cu prietena ta si incarca sa ii spui sa se puna in situatia ta ca oricum ea nu mai are sanse si nici sentimente fata de el si poate sa inteleaga si ea treaba asta
Sfatul meu este sa vorbesti serios cu prietena ta si eu cred ca te va intelege daca ea e cea mai buna prietena a ta... daca nu ia-ti adio de la prietena asta a ta pentru ca prin asta dovedeste ca ia nu iti e asa buna prietena si mai bine du-te la baiatul ala pentru ca el te iubeste cu adevarat.