Poate ca nu e o hotarare pe care s-o ia doar unul singur,poate trebuie sa va hotarati impreuna...
Vad ce ai postat ca explicatie la intrebarea ta si ma gandesc ca,de multe ori,din dorinta de a face bine,gresim.
Ai siguranta ca persoanei dragi ii va fi mai bine fara tine? Consult-o,discutati,nu poti stii ce anume e mai bine,niciodata...
De cele mai multe ori nu poti stii ce e mai bine pentru propria persoana,cum ai putea stii ce e mai bine pentru o alta,chiar daca ti-e foarte draga si, poate, vrei s-o aperi chiar si de tine?
Nu e o hotarare pe care s-o ia unul singur...
Da. din partea ta e lasitate,de ce nu infrunti problemele cu capul sus,nu trebuie sa renunti la persoana aia draga tie,asa este in viata iti da dar si iti ia,incearca sa fi tu si rezolva problema, crezi ca daca renunti la persoana aia o sa fii mai bine, sau poate o sa suferi mai mult nu se stie.Nu stiu daca e vorba de baiat sau fata pentru ca ai zis persoana draga. dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa incerci nu sa renunti.Parerea mea bafta si fi tare :*
Depinde de persoana si de felul in care te face sa te simti. Totusi daca spui ca ''e o persoana draga mie '' nu poate fi cineva de pe urama cauia sa ramai indiferent.
Ca o persoana care se potriveste in rolul de "victima" in povestea ta...Te rog nu fa asta ! acordai o sansa,ce poti sa pierzi? nu stiu ce relatie e intre tine si persoana respectiva, insa daca tine la tine si tu ii faci asta isi va pierde increderea in lume, te va ura, va ura restul oamenilor, se va ura si daca chiar te iubeste se va gandi si la sinucidere. imi pare rau de perspectiva mea sumbra 0_0
Cred ca are dreptul sa hotarasca impreuna cu tine, mai ales ca e vorba de soarta ei...
oana1 întreabă:
AlexiaIordache întreabă: