Păi, chiar te place. Şi cred că şi-a dat şi el seama că e reciproc. Stai liniştită, vă cunoaşteţi de câteva luni, nu vă puteţi numi prieteni adevăraţi. Şi nu e o prostie. E firesc să ai sentimente.
Poate gândeşte ca tine. Poate nu vrea să rupă prietenia... Mai aşteaptă, eu sunt sigură că i-ai dat de înţeles că-l placi. Dacă nu, asta e. Fă tu primul pas dar roagă-l să jure că dacă va ieşi prost veţi uita tot şi o veţi lua de la început şi totul va fi ca inainte.
Baftă!
Buna alexandra...
cand am citit povestioara ta mi-am adus aminte de cum a inceput si relatia mea.eu si el eram prieteni si cu timpul am inceput sa vorbim foare mult stateam nopti intregi (la fel ca voi)si cu timpul s.au nascut de partea amandurora sentimente(am citit undeva ca in cele mai multe cazuri de prietenie intre o fata si un baiat se infiripa o relatie)dar ne era team sa marturisim asta pentru ca nu vroiam sa rupem ceva din prietenia noastra...dar intr.o seara am inceput sa ne jucam adevar provocare sau valoare si m.a intrebat cat %tin la el, nu prea stiam cum sa ii raspund si l.am intrebat in ce fel sa tin la el ca prieten sau ca...mai mult si el mi.a spus ca ambele, iar eu atunci i.am raspuns ca pireten100% si ca nu pot sa mint si sa zic ca nu simt nimic pentru el si in celalalt fel pentru ca de fapt il iubesc, iar atunci si el mi.a spus acelasi lucru si asa a incepu relatia noastra care tine de 2 ani si nu avem de cand sa punem punct
ti.am povestit asta pentru ca am sperat ca poate si tu sa propui acest joculet cu "amicul "tau si p oate o sa aveti si voi parte de o iubire sincera si profunda
si din felul in care ai spus ca iti vorbeste eu chiar cred ca si el te place
iti urez multa multa bafta si sper ca ti.am fost de ajutor
pupici
Buna!
Sa stii ca cea mai mare prostie pe care ai putea sa o faci, este sa nu iti dai o sansa cu el.Nu as vrea sa treci prin ce trec eu acum.O sa realizezi mai tarziu si vei regreata, crede-ma. Eu nu vroiam sa accept faptul ca sunt "indragostita" de el deoarece il consideram inferior, iar acum.plang si plang.
Ar fi mai bine sa ramaneti prieteni, decat sa ajungeti sa va despartiti si sa uitati tot ce a fost intre voi, mai bine prieteni:d