ABSOLUT NICIODATA in acesata faza, adica in acest moment al ciclului menstrual nu se pot produce niciun fel de stari de rau sau greata dintr-un motiv extreme de simplu si anume fiindca in acest moment organismal femeii abia a inceput sa faca pregatirile necesare demararii unui nou ciclu menstrual. Asa ca ar fi bine si foarte indicat sa NU mai transmiti informati gresite si eronate fiindca intentia acestui site este cel de a-i ajuta si de a le oferi INFORMATII CORECTE celor care solicita ajutorul si raspunsuri utile, folositoare si NU raspunsuri care au ''darul'' de a le ''intoxica'' mintea cu prostii, tampenii ori fantasmagorii. Parerea mea!
Intre starile de rau, de greata si cele de voma de care amintesti si procesul sangerarii menstruale care se produce in mod ciclic/lunar, NU exista absolut nicio legatura sau interdependenta. Starile de rau amintite pot fi urmarea unei indigestii de moment datorate abundentei de mancaruri ''grele'' consumate in ultimele zile. Dolosind un Triferment sau un Colebil probabil ca totul va reveni la normal. Multa sanatate!
Mulțumesc mult.
Voi vedea zilele astea cum imi mai e
Depinde si ce ai mancat in ultimul timp. Multe pot cauza aceasta stare de voma, stomacul, fierea... Mai ales de Paste cand sunt multe mancaruri.
Da. nu prea am mâncat asa ca nu prea am avut pofta de mâncare
"Absolut niciodată"
Jumătate dintre femei suferă de dureri menstruale.Și cu cât sunt mai severe, cu atât apar mai frecvent și alte simptome, precum greața.
Daca dupa mintiuca ta se poate pune semnul de = intre durerea menstruala si senzatia de greata atunci nu mai am ce discuta cu o persoana de o asemenea ''eruditie''.
Idem.
N-am pus nicăieri semnul de egal. Sunt mai multe simptome care se asociază. Poate fi una, poate fi alta, pot fi toate, poate să nu fie niciuna.Greu de înțeles, mda.Lasă.Clar tu știi mai bine.
ABSOLUT NICIODATA in acesata faza, adica in acest moment al ciclului menstrual nu se pot produce niciun fel de stari de rau sau greata dintr-un motiv extreme de simplu si anume fiindca in acest moment organismal femeii abia a inceput sa faca pregatirile necesare demararii unui nou ciclu menstrual. Asa ca ar fi bine si foarte indicat sa NU mai transmiti informati gresite si eronate fiindca intentia acestui site este cel de a-i ajuta si de a le oferi INFORMATII CORECTE celor care solicita ajutorul si raspunsuri utile, folositoare si NU raspunsuri care au ''darul'' de a le ''intoxica'' mintea cu prostii, tampenii ori fantasmagorii. Parerea mea!