| nevermind3322 a întrebat:

Sunt pe clasa a 7-a. De pe cls. a 2-a si pana pe a 5-a am fost cea mai buna prietena cu un baiat. Dupa aceea m-am mutat la alta scoala. Dupa ce m-am mutat la alta scoala, am mai rupt legaturile cu el (sta cal la 2 blocuri distanta de mine, si am fost si colegi). Cat ieseam cu el afara era un pervers! Nu l-am mai suportat si odata i-am dat o plama dupa care am plecat acasa. Asta a fost acum 1 an si jumatate. Dupa aceea l-am mai vazut numai in treacat. M-am suparat pe el in momentul in care am vazut ca nu ma saluta. Nici eu nu l-am mai salutat. Toate bune si frumoase, pana saptamana trecuta, cand am aflat ca un coleg ii indragostit de mine si i-a dat prietenei lui papucii, sperand sa ma pun cu el. L-am refuzat, si ca sa se razbune, fata aia (fosta prietena a colegului meu) se tot da la baiatul asta care mi-a fost coleg. Nu mi-ar fi pasat de asta daca nu m-as fi indragostit de el (fostul coleg, cel care mi-a fost cel mai bun prieten). Ce as putea sa fac? L-am refuzat deja pe colegul meu, si totusi parca imi pare rau, insa sunt moarta dupa fostul meu coleg. Si cu fata aia ce sa fac? Si cum m-as putea intalni cu baiatul de care imi place (ceilalti colegi ai lui spun ca s-a schimbat, ca nici ei parca nu-l mai recunosc- e mult mai linistit, dragut cu toti si e bun cu toata lumea). Va rog ajutati-ma!

2 răspunsuri:
| AlexBmxRider a răspuns:

Vorbeste cu el in fiecare zi, glumeste cu el si dupa ce crezi tu ca nu mai e suparat pe tine ii spui ca vrei sa stai cu el. Ideea e sa ii dai de inteles ca iti pare rau pentru tot ce ai facut si ca regretie si ca acum iti place de el. Sper ca te-am ajutat!

Răspuns utilizator avertizat