Care e diferenta intre plajele de nudisti si cele clasice? Purtarea de chiloti si sutien, da? Ei... uite raspunsul.
Nud este atunci cand esti imbracat cum te-a nascut mama. Persoanele alea nu stiu ce spun.
Auzi că pe dario la născut îmbrăcat?
E un alt mod de a spune gol, nud.
Da mă da
Nu vrei dullcat sa ne facem numai noi doi un site?
Nu.
mă duc să plâng pe intuneric
Du-te.
Gata am revenit
Nu!
Sau depinde cum arata lenjeria intima.Ca unele lejerii sunt facute sa te incinte, nu prea acopera.
Nud insemna complet gol!
Nu, nu sunt noduri logic.
Indecente în general, dar nu neapărat. Pozele la mare sau ale modelelor de lenjerie pe care vrei să o cumperi, să vezi cum e, nu mi se par indecente. Pozele artistice în lenjerie sunt sexy, frumoase mai mult în sensul artistic.Dar nu sunt nuduri niciunele.
Sunt doar poze...hai sa zicem sexy, insa depinde și ce fel de lenjerie e, că dacă se vede organul genital, fi sigur că e vorba de un nud
Ba nu
Nud e când faci dus de exemplu fără nimic
Adică dacă îți dai lenjeria într-o parte, sa zic și ți se vede râma, ce e?
Da,și asta, dar și faptul că ți se vede doar organul, cam tot nud ar fi, altcumva cum s-ar chema?
Lasă frate aia. fata a întrebat de poze in lenjerie intima
Și eu i-am explicat că "Sunt doar poze...hai sa zicem sexy", deci da
Păi poze sexi.iti dai seama acum ce le suna la ăștia telefoanele de la email pe întrebarea ei
Ghinion
Gata că iar vine dullcat cu dex după noi
Eu consider că Nud este orice imbrăcăminte care permite vizionarea parțială sau clară a cel puțin unuia din cele două sfărcuri.
Când ne referim la pozele " nude", ne referim la cele " dezbrăcate" fără purtarea nici măcar a " lenjeriei intime".
Ca pozele în lenjerie intima pot fi făcute și ca ședința în scop profesionist( gen fotografii făcute de fotografi cu diverse teme), ex: Cele în care se fac diferite postări în care trebuie sa ne acceptam corpul, etc.
Bravo alexiaaaaaaa
Mersi
Npc:* te mai laud așa cateodata
Drăguț din partea ta
Sar mana
NUD - trimiți poze dezbrăcat/ă(sau ai haine pe tine dar pe jumate, adică ești în pi... goală dar pantalonii îi ai puțin mai jos, deci tot se vede ceva indecent, tot e nud)
Nud este cel ce dai poze cu anumite zone intime, iar acestea se văd