| Dancyk_7210 a întrebat:

Sunt prea inervata sh' stresata, trebuie sa ma descark un pic macar, ajutati-ma va rog cu un sfat bun si de folos,[Prietenul meu s-a dus pe data de 6 iulie la Chishinau-sa se vada cu un bun prieten sh' a zis ca' vine acasa tot in ziua aceea cu ultima rutiera, el m-a sunat, s-a prefacut ca deacum e acasa si a zis ca mai spre seara va aparea la mine, eu am ashteptat, vorbeam cu el la fiecare 30 de min, sh el tot imi spunea ca vine peste 20 min, apoi 45 sh tot asa, eu m-am inervat si am inceput a ma certa cu el, si i-am zis sa nu mai vie la mine ca' nu am chef sa il vad, si de la cearta asta eu i-am cerut o scurta pauza, el nu a inteles ce doresc eu, a doua zi dimineata m-a sunat si m-a rugat sa nu il las asa ca el are nevoie de mine ca nu poate trai fara mine si de astea, si a spus ca mai spre seara sa ne intalnim si sa discutam despre asta...eu am fost de acord, dar inchipuitiva ce a facut el, toata ziua am vb cu el la telefon dar deacum cind a venit seara el si-a inchis telefonul, eu m-am inervat, tot il sunam da el nimic, telefonul tot era inchis, nu am dormit aproape toata noaptea, l-am sunat si pe fix, ai lui au zis ca nu e acasa, l-am sunat dimineata pe mobil tot era inchis, iar am sunat pe fix si miau zis ca el de pe 6 iulie nu a mai venit acasa, va inchipuitzi, cum a putut sa ma minta el asa oare? el acum e la chisinau si se preface ca si cum ar fi acasa...de ce oare ar fi facut asta? si nu mi-ar spune, nu credeti ca ar fi fost mai bine sa imi spuie de la inceput si avea s il inteleg destul de corect, credeti ca as face bine s ma despart de el?

Răspuns Câştigător
| valThina a răspuns:

Cam urata treaba asta cu voi...de ce nu iti pui si alte intrebari: poate ca a intampinat alte probleme si ca nu a putut sa se mai intoarca si cu tel inchis: poate nu a avut baterie si nici unde sa il incarce sau poate ca nu avea cu ce sa il incarce.linisteste-te putin.si gandeste`te si asa. poate a zis ca e acasa sa te linisteasca pe tine. vorbeste cu el dar fata in fata si spune-i tot...si daca e sa se ajunga la o despartire e ok da nu face tu singura pasu asta fara sa vorbesti cu el

1 răspuns:
| Stardust_3152 a răspuns:

Eu cred ca da. Adica onestitatea e cel mai important lucru intr-o relatie. Daca te-a mintit atata inseamna ca isi bate joc de tine. Asa as face eu in locul tau.
Succes