| swet girl 22 a întrebat:

Sunt prea innebunita dupa el.de cand il cunosc nu-i zi sa nu ma gandesc la el, ma pierd total cand il vad, mi se taie respiratia, ma lovesc de lumea de pe strada gandinduma la el, stie ce drag am pris de el, e baiatul ideal, mor de el, dar ...are o prietena cu care se intalneste ocazional, adica tipa invata in liceu cu mine, dar nu are timp de el, si el umbla si cu altele si stiu ca no iubeste pentru ca se observa. el e genul de baiat care sta cu mai multe, si l-as putea avea ocazional doar pentru o seara dar nu-mi place chestia asta, eu nu sunt asa.il plac il ador dar nu stiu ce sa fac, nu vreau sa ma multumesc ca amanta, cum s-ar spune, vreau sa-l fac sa aiba ochii doar pentru mine, cum sa fac? niste sfaturi idei miar prinde bine. ofer funda... fara misto

Răspuns Câştigător
| elaela18 a răspuns:

Si eu sunt in cam aceeasi situatie.
faza e ca eu nici macar nu-l cunosc, adica nu ne salutam sau ceva de genu. asa cand ne vedem ne uitam unu la altu dar nimic maimult, faza e ca amandoi suntem timizi oarecum(bine eu nu 'schiar timida dar cand vine vorba de baieti big grin blushing) as vrea sa te ajut dar.na
daca vrei sa mai vb baga id : elaela18winking

1 răspuns:
| ATHOS a răspuns:

Draguta! In data de 24 august aveai un copil de 1 an si 3 luni pe care voiai sa-l dezveti de san, in data de 30 august aveai un copil de 1 an si 5 luni care avea febra, acum esti la liceu!
Verifica-ti intrebarile si da-ti singura calificative!