| AngieFun a întrebat:

Sunt prietena apropiata cu fostul meu iubit dar de la o vreme nu mai prea imi vorbeste desi a trecut muult de la despartire si saptamana trecuta vorbeam mai tot timpul cu el, chiar nu inteleg care ar puea fi motivele...ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| rikkimady16 a răspuns:

Fiecare om are probleme lui. un om se indeparteaza de noi atunci cand simte ca ne face rau sau cand simte ca noi ii facem lui rau. poate ai spus sau ai facut ceva gresit si de aceea s-a indepartat de tine. poate simte ca incepe sa te placa si incearca sa se indeparteze ca sa ii treaca, poate vobeste cu altcineva...cel mai simplu e sa discuti cu el, sa il intrebi ce s-a intamplat si de ce nu mai vorbeste cu tine. noi nu putem sa stim ce l-a determinat pe el sa nu mai vorbeasca cu tine. vorbeste cu el pentru ca e cel mai simplu mod de a vedea unde ai gresit si asa poti sa iti ceri si scuze daca cumva ai facut ceva si l-a deranjat.

Bafta!

1 răspuns:
| SunnyDay88 a răspuns:

Are pe altcineva cu care vorbeste acuma.doar tu ai zis ca nu mai sunteti de mult impreuna, cred ca e cazul ca si tu sa treci peste si sa-ti gasesti pe cineva.