Pai in primul rand "ceau". Numele meu este Alexandra, si eu m-am confruntat cu o asemenea problema, si inca sunt impreuna cu persoana care credeam ca isi bate joc.Ar trebui sa mergi la el si sa vorbiti face to face(fata in fata), poti saa zici ca tuh ai vrea o relatie cu el, dar una serioasa din punct de vedere moral.Si mai trebuie sa specifici faptul ca nu vrei sa isi bata joc, iar daca zice da, tuh poti sa il intrebi daca el chiar vorbeste serios si poate el chiar tine la tine.Dar trebuie si tuh sa ii dovedesti ca nu iti bati joc.sau puteti juca adevar sau provokare si poti sa ii spui prietenei tale sa iti puna provokare sa il saruti sau invers si atunci poate inflori o relatie. Stati si comunikati, dar vreau sa iti spun daca o sa fiti impreuna sa nu pui suflet din prima lasa sa treaca macar 2 saptamani, sa vezi ce pers e. Sper ca te-am ajutat,:*bye
Posibil sa fie foarte sensibil si de'asta nu a mai vrut el peste o zi. Tu il cunosti mai bine deci, iti poti da seama daca e sensibil sau face o gluma proasta. Toate cele bune :-)
Anonima17191 întreabă: