| Denisya_Alexandra_1995 a întrebat:

Sunt putin cam stresata acum 5luni am adus pe lume un baietel, si stiu ca pot ramane foarte repede gravida, dar cum prostia e mare sa-i fiu pe plac pretenului i-am permis sa se termine in mine.si culmea m-am uitat pe calendar si exact in zilele cele mai fertile s-a nimerit sa se intample.problema e ca sunt disperata m-am despartit de el din cauza ca am aflat ca el mai are o gagica cu care umbla de 5 ani, iar cu mine de 2 ani e foarte aiurea pentru mine mai ales ca acum ca am aflat adevarul nu mai da nici un semn de viata. un sfat va rog? ce ati face in locul meu? am doar 17ani...

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Ce nenorocit de prieten ai mai avut si tu,ti-a turnat si un copil si tot nu a invatat sa te fereasca,mai mult de atat s-a tot dus invartindu-se ca sa nu ajute cu nimic la cresterea copilului,ai fost buna doar de saltea pentru el,cand s-au complicat lucrurile a dat bir cu fugitii,ce mai poti face, daca e sa fi ramas faci chiuretaj ca alta varianta nu vad, sau dai copilul spre adoptie, presupun ca nu esti capabila sa cresti singura doi copii cand cu siguranta nici tu nu esti pe picioarele tale, si pe viitor daca nu vrei sa mai ai parte de astfel de surprize ia anticonceptionale si poti dormii linistita

33 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Așa îți trebuie, TU ești de vină.
La ce ai făcut copil de la 17 ani? Se sfârșea lumea și el era ultimul bărbat de pe fața pământului?
Ești atât de oarbă... nu realizezi că ești doar o "păpușă" cu care își satisface nevoile sexuale?
Fă un test de sarcină și ÎNVAȚĂ SĂ TE RESPECȚI, nu mai accepta compromisuri, folosește prezervativul, dragostea trece prin stomac.
Cu ce crești copilul, cine te ajută, etc?
Ți-ai închis toată viața!
Pa, pa.

| CristiB93 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

De ce o certi, crezi ca copilul ei o sa moara? Te inseli amarnic, daca Dumnezeu a permis ca ea sa aiba un copil atunci inseamna ca acel copil nu va murii, va traii, de ce sa lasam tiganii se se inmulteasca in halul asta, ai vazut ca ei fac copii de la 12, 13 ani si nu mai mor de foame, traiesc si ei si ajung mari, in cativa ani o sa fie plin de tigani in Romania la cum se inmultesc, ei nu fac avort, in schimb romanii fac zeci de mi in fiecare an. Eu zic ca e mai bine ca a facut copilul.

| BlackheartQueen a răspuns (pentru CristiB93):

Ai dreptate. S-a estimat deja ca peste cativa zeci de ani vor fi mai multi rromi decat romani in tara asta. Ei nu fac avort, nici gand de asa ceva dar fac copii fara sa se gandeasca daca au sau nu posibilitati sa ii creasca. Macar de i-ar creste in alta tara.
Dar ea a vrut sa spuna altceva. Gandeste-te ca la 17 ani a facut un copil. Are de terminat un liceu, de urmat niste studii si ii va fi foarte greu, mai ales ca tatal copilului nici nu se mai uita la ea. El doar a dat lovitura si a plecat, asa cum fac multi. Lasa in urma lui o cresa intreaga, mai mult ca sigur nu recunoaste niciun copil. E nevoie de timp, rabdare, resurse sa cresti un copil. In Romania sunt foarte multe avorturi tocmai din aceasta cauza. Si, din pacate sunt prea multe minore care apeleaza la asta. Pentru ca sunt inconstiente si nepasatoare. Ele doar traiesc momentul fara sa se gandeasca la urmari. Partenerii lor sunt la fel. Ce e mare lucru sa folosesti un prezervativ sau sa iei o poastila? Nu crezi ca ar fi mai frumos sa faci un copil cu o persoana care iti este si iti va fi mereu alaturi?

| CristiB93 a răspuns (pentru BlackheartQueen):

Ba da,asa ar fi normal si firesc,dar tot ce am vrut sa spun este ca mai bine ca la facut, avand in vedere ca populatia romaniei scade in comparatie cu cea roma. E adevarat ca a fost inconstienta si fara minte, dar sa fi facut un avort, era o mare crima, omori o fiinta nevinovata care nu se poate apara, stai calma ca nu va murii copilul acela, cei drept poate va creste mai greu si cu resurse putine, dar nu va murii, va traii si intr-o zi i va fi de mare ajutor mamei sale.

| BlackheartQueen a răspuns (pentru CristiB93):

Da,sper sa fie cum spui tu. Intr-adevar e pacat sa faci asa ceva. Omori o fiinta nevinovata, copilul tau. Ea, a facut bine ca a ales sa il pastreze. Dar e destul de greu sa cresti un copil si totusi exista sanse mari sa ramana din nou insarcinata si e minora. Inca nu s a maturizat destul si spun eu ca nu e pregatita pentru asta inca. Nu spun ca ar trebui sa renunte la copil, asta in niciun caz dar ar trebui sa aiba mai multa grija data viitoare.

| darrio2007 a răspuns:

Un copil care a facut un copil.Si ce-ai vrea acum? Sa te ia de nevasta? Nu e vina lui.El a incercat.Toata vina este a ta.

| Ea12345 a răspuns:

Si cu copilul ce vei face? E al lui? Sigur esti iar gravida.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna săraca de tine, să i ti trăiască băiatul, si să fie sănătos si tu. In legătură cu partea a doua a problemei s ar c am putea să fii gravidă m ai ales dacă erai si in perioada fertilă, dar chiar dacă este așa nu face avort, prietenul tău nu te iubeste asta e clar dacă el umblă cind cu tine cind cu altele, dar el trebuie să i ti asigure tie soi copilului sau copiilor vostrii totul din punct de vedere material, asta tu ai datoria să i o spui clar in față, să nu cadă povara pe tine sau m ai rău, pe părintii tăi, deoarece ei nu au nici o vină, iar tu nu intrerupe scoala, continuă ti studiile, capul sus si fii tare, de unde esti?

| neutrino a răspuns:

Probabil ca te plictisesti si ai dorit sa faci o gluma; este strict problema ta cum incerci sa te distrezi.

| Denisya_Alexandra_1995 explică (pentru neutrino):

Imi pare rau dar nu se glumeste cu asa ceva.credema nu sunt deloc plictisita.incercam doar sa primesc niste sfaturi de la cineva care ma inteleg si imi pot da un sfat prietenesc

| Fatamuntilor a răspuns:

Iubitul tau cati ani are? Cred ca are cu multi ani mai multi ca tine!
Sincer, nu prea multe de facut.Baietelul e lui? L-a recunoscut? In caz ca nu, ar fi cazul ca impreuna cu parintii tai sa faceti demersurile necesare ca acesta sa fie recunoescut.Cel putin pe acte sa aiba copilul un tata.Si ajutor, pentru ca va trebui sa platesaca pensie alimentara.
Spui ca cu prietena lui umbla de cinci ani, deci inainte sa te cunosca pe tine! Probabil sunt si casatoriti!
Acuma probabil iar esti gravida la nici 18 ani ai deja 2 copiii.
Situatia e destul de incurcata.Cel mai bine e sa te sfatuesti cu parintii tai.Iar daca situatia o impune cu un avocat!

| Denisya_Alexandra_1995 explică (pentru Fatamuntilor):

Are27 de ani si momentan nici nu mai vorbeste cu mine

| greyhound a răspuns:

"am doar 17 ani"... daca ai fi gandit asa si cand ti-o dadea tipul...
In fine, ce a fost a fost. Daca e sa ramai iar insarcinata, zic ca ar trebui sa renunti la copil. Parintii ar trebui sa fie langa tine si o sa te ajute sa treci peste. Tu realizeaza ca nu mai poti fi copil, maturizeaza-te si ai grija de cel mic.
Urmatorii tai ani n-o sa fie usori dar daca ai ambitie si suport, poti sa o scoti la capat. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"sa-i fiu pe plac prietenului, i-am permis sa se termine in mine" cum adica i -ai permis? e groaznic asa ceva. Daca tot vine sa se "usureze"la tine, nu e in stare sa vina cu un prezervativ in buzunar...

| Foxyyyy a răspuns:

Am mai auzit de din astea ca tine, da' tu le intreci pe toate. Nu pricep cum poti fi atat de inconstienta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Foxyyyy):

În loc să o încurajati voi îi dati în cap, bravo, păi atunci de ce se m ai numeste siteul TPU, toti pentru unul?

| Foxyyyy a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Cu ce sa o incurajez? Asta e adevarul, stiu ca majoritatea urati sa vi se spuna adevarul in fata. Sa-si asume greselile daca nu e in stare sa invete din ele.

Biblia spune că fiecare este răspunzător in fața lui Dumnezeu pentru actiunile sale, fie rele fie bune, Dumnezeu ne cunoaste si stie motivele care au existat la baza acestor fapte, el ne cunoaste m ai bine decit ne cunoaste m noi, asa că nici unul din noi nu are vreun drept să critice pe altcineva, singurul care are acest drept si autoritate este Creatorul nostru, Dumnezeu, ce părere ave ti?

Scuteste-ma de aberatii.

Asa le crezi tu, dar ele sint pure adevăruri.

Nici macar nu stii sa scrii, mai bine las-o asa.

| val31989 a răspuns:

:o La doar 17 ani ..deja un copil straight face
Scuze, dar chiar nu stiam ce sa fac daca as fi fost in locul tau.dar e si vina ta, timp de 2 ani nu ti-ai dat seama ce fel de persoana e el?

| Denisya_Alexandra_1995 explică (pentru val31989):

Ba da dar traiam cu gandul ca se va schimba...

| elComandantee a răspuns:

Ai muşcat-o de 2 ori şi o s-o mai muşti în continuare până o să te trezeşti la realitate.

| adrianamara a răspuns:

S-ar putea sa fi desi sper sa nu! Oricum sa-ti traiasca baietelul sa fie sanatos esti un erou ca te descurci cu un copil la ani astia! Poate nu esti insarcinata si totul va fi bine,, cat se poate''iar in legatura cu iubitul tu mi se pare ca e iresponsabil si prost informat traieste in lumea lui saracu,, ai fac pe plac si-l lasa sa-si dea drumul in mine''... dupa ce ca mai aveti un copil mai vrea unu!

| SarcasmBoy a răspuns:

Adevaru e ca generatiile care vin sunt tot mai cretinopate.Ce ti-a trebuit tie copil la 17 ani? in loc sa iti traiesti viata stai sa cresti copii acum, ce educatie ai primit de la parintii tai...
Sfatul meu ca daca tot iti place sa te cotai, foloseste prezervativul.Pa-Pa

| Cristyan21 a răspuns:

Ai fost o proasta doar ca sa ii faci lui pe plac.....gandeste nu lasa sentimentele inainte...

| intelboss a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta. la 17 ani deja copil la varsta la care probabil inca mai vrei sa te distrezi sa iesi in cluburi trebuie sa stai sa alaptezi, ca ai facut sex la varsta asta nu e nimic doar ca i-ai acceptat prietenului cam multe si acum probabil ca rade de tine si e bine mersi cu prietena pe care o protejeaza. Ar trebui sa iti cauti un baiat care sa iti accepte copilasul deoarece actualul nu cred ca se va mai intoarce la tine iar ca maine trebuie sa ii prezinti copilului taticul, oricum te inteleg iti urez succes in continuare ai grija de tine si poti baga id-ul asta in lista mai vb acolo "florindesteptul"

| Denisya_Alexandra_1995 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri...mi.a venit ciclul menstrual insa chiar de 2oua ori in aceiasi luna eram fericita ca am scapat nu sunt gravida, insa mama m-a trimis la un control asa ca am fost zilele trecute si mi.a facut un control sa vada daca nu cumva sunt insarcinata deoarece spun ei sarcina poate veni si peste sarcina.nu a gasit un posibil vitor copil deoarece a spus ca probabil e prea mica sarcina asa ca mi.a recomandat abia acum in data de 12 sa imi fac un test, iar daca este negativ sa ma duc sa imi pun sterilet.iar daca sunt, Domnul stie ce voi face.am incercat sa daui de acest prieten insa din pacate o tine sus si tare ca nu este al lui ca l-am facut cu duhul sfant.ce sa spun sper ca alte fete sa ia exemplu prostia mea si sa nu se lase pacalite asa ca mine.pana la urma am observat ca nu ti un barbat langa tine nici cu 10 copii ai lui.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Denisya_Alexandra_1995):

Dumnezeu să te ajute să nu fii insărcinată din nou. Si fii atentă in viitor ce faci.

| Denisya_Alexandra_1995 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Iau nu multumesc imi e de ajuns unullaughing