| Denisya_Alexandra_1995 a întrebat:

Sunt putin cam stresata acum 5luni am adus pe lume un baietel, si stiu ca pot ramane foarte repede gravida, dar cum prostia e mare sa-i fiu pe plac pretenului i-am permis sa se termine in mine.si culmea m-am uitat pe calendar si exact in zilele cele mai fertile s-a nimerit sa se intample.problema e ca sunt disperata m-am despartit de el din cauza ca am aflat ca el mai are o gagica cu care umbla de 5 ani, iar cu mine de 2 ani e foarte aiurea pentru mine mai ales ca acum ca am aflat adevarul nu mai da nici un semn de viata. un sfat va rog? ce ati face in locul meu? am doar 17ani...

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Ce nenorocit de prieten ai mai avut si tu,ti-a turnat si un copil si tot nu a invatat sa te fereasca,mai mult de atat s-a tot dus invartindu-se ca sa nu ajute cu nimic la cresterea copilului,ai fost buna doar de saltea pentru el,cand s-au complicat lucrurile a dat bir cu fugitii,ce mai poti face, daca e sa fi ramas faci chiuretaj ca alta varianta nu vad, sau dai copilul spre adoptie, presupun ca nu esti capabila sa cresti singura doi copii cand cu siguranta nici tu nu esti pe picioarele tale, si pe viitor daca nu vrei sa mai ai parte de astfel de surprize ia anticonceptionale si poti dormii linistita

33 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Denisya_Alexandra_1995):

Dumnezeu să te ajute să nu fii insărcinată din nou. Si fii atentă in viitor ce faci.

| Denisya_Alexandra_1995 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Iau nu multumesc imi e de ajuns unullaughing

| Denisya_Alexandra_1995 explică (pentru Felys):

Multumesc pentru sfat