Iti dau dreptate, ar trebui sa respecte asta si sa-i zici ca te simti stanjenita sa faca asta! daca te iubeste asta trebuie sa ti-o dovedeasca tie nu celorlalti! Deci sa-i zici subtil ca ar trebui sa vada ca esti o fata plina de sensibilitate si sa te fereasca de ceilalti ochi cand vrea sa te sarute! Bafta si LA MULTI ANI!
Incearca sa ii explici lui asta pentru ca altfel va crede ca tu nu vrei ca el sa te sarute
In primul rand cred ca nu ai mai mult de 15 ani.Si nu e normal sa procedez asa.Ce daca se uita la voi.
@Dragana Nu e doar o impresie. Uneori prietenii din jurul tău chiar se uită...eu zic că ar trebui să vorbeşti asta cu el şi să îi explici. Un sfat: Nu te mai gândi la ceilalţi. Gândeşte-te doar la tine. O să îţi treacă cu timpul această "ruşine".
Nu ce crezi tu ca ii place cel mai mult la un baiat cand e cu o fata sa o sarute, sa se dea mare ca el te saruta dar alti nu.NU mai fii atat de timida caci o sa se desparta de tine cam intr-o luna daca nu il lasi sa te sarute.
Nu e normal, gandeste-te ca nu mai e nimeni cu voi...nu trebuie sa te rusinezi asa...crezi ca ceilalti nu au mai vazut cupluri sarutandu-se?
Nu... adica daca tu il placi pe el nu ar trebui sa iti fie rusine! Tu nu trebuie sa pui botu la ce se holbeaza sau ce vorbesc ceilalti. Asta e treaba lor lasa-i in pace daca ei se ofitica si sunt gelosi si invidiosi. Tu fa ce iti spune inima scumpa!
`NU`! nu ar trebui sa te feresti!`Ai`acea impresie ca se uita toti la tine dar nu este asa!`Imagineazati`ca sunteti numai voi doi si poate vei scapa de aceasta impresie!`nu`prea ma pricep la chestii de genu pentru ca nu am patit nici o data dar sper ca ti-am fost defolos!