Eu cred ca utilizatorul "Brigaela" a avut comentarii la întrebarea ta, foarte bune si ca de asemenea ar trebui sa intelegi ca nu toti oameni gândesc ca tine si ca omul poate e timid ca sa iti zică ca nu vrea sa mai vorbească cu tine. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa iti iei gândul de la el si sa o lasi balta. Daca tot insiști, e posibil sa te faci de râs si nu cred ca ai vrea asta. Plus ca daca îl lasi balta, e posibil sa se întoarcă la o conversație. De altfel cred ca nu ar trebui sa iei in considerare răspunsurile utilizatorului "RAY" pentru ca mie mi s-au părut răspunsuri la bătaie de joc. Nu stiu încă pe ce criterii a ajuns campionul zilei (nu ca as fi geloasa)
Si ma rog de ce raspunsurile mele ar fi in bataie de joc? majoritatea au afirmat ce am spus eu ca poate a vrut o aventura, fix pe mine mai observat din toti cool, eu am raspuns cum cred eu, e parerea mea, de ce a vorbi despre sex e in bataie de joc? tu ai impresia ca vrem nunta cu voi de la prima intalnire? de unde stii ca nu a vrut sex? de unde stii ce a vrut acel baiat
Nimeni nu stie ce a vrut sau ce nu a vrut acel baiat, nici eu nici tu, nici fata care a pus intrebarea, singurul care stie e acel baiat, sunt doar ipoteze atat, eu incerc sa ma pun in locul unui baiat de 16, 17 ani, banuiesc ca nu va avea 28 cat am eu in prezent, daca eu mas vedea in prezent as stii ce vreau dar atunci la 16, 17 ani nu stiam sau aveam in cap doar sex,eu sunt baiat si stiu cum e la pubertate sau poate nu a placut o la fizic,poate e sacaitoare,nu o cunosc,nu am fost la intalnirea lor sa vad,sunt doar ipoteze atat, eu nu dau raspunsuri in bataie de joc, multe din voi sunteti obsedate dupa nunta, relatie, iar noi fugim de resposabilitati in tinerete pana ne maturizam, nu sunt campionul zilei, am fost intr o zi
Deci cu toate ipotezele tale, totul se rezuma ca saraca fata vrea sa se mărite in conditiile in care nu a scris nici un cuvânt care sa ne faca sa deducem o astfel de idee. Si daca tu chiar crezi ca "toate sunt la fel", n-ai decât sa traiesti cu muzica lui Cheloo si cu p*** in mana tot restul vietii...
Omule si nu am scris ca era doar o ipoteza atat si ca majoritatea au afirmat ce am afirmat si eu, la faza cu nunta ce nu e adevarat? nu aveti visul asta de a fi printese si de avea un print langa voi cu un mare castel si cu o masina de ultima generatie
Si daca tu chiar crezi ca "toate sunt la fel", n-ai decât sa traiesti cu muzica lui Cheloo si cu p*** in mana tot restul vietii...
ce legatura are afirmatia ta cu afirmatia mea, asta doar tu stii, unde am scris eu ca toate is la fel? nu e nimic rau in a trai singur
Am vrut sa spun ca am generalizat aiurea atat, nu ceea ce ai inteles tu, dar na tu poti intelege de doresti, personal eu nu cred in iubire feminima, nu cred ca femeile iubesc cu adevarat dar e doar ceea ce cred atat, nu inseamna ca e un adevar, una e ceea ce cred eu alta e ceea ce e realitatea, nu va cunosc pe toate incat sa afirm ceva, e doar ipoteza atat
Depinde ce-i scrii, daca esti boring si il intrebi mereu ce face, normal ca isi pierde interesul.
Si clar de aici i s-a rupt filmul: "Eu de fel sunt mai runsinoasa si mai retrasa si scotea cam greu cateva cuvinte de la mine".
Rezolva-ti complexele inainte sa-ti mai dai intalniri.
Tipul clar prefera tipe indraznete si cu atitudine, aia cu....are probleme gen e o scuza sa il cam lasi in pace.
Si chiar de ar fi adevarat, daca stiai cum sa-l iei, si sa il aprinzi, si sa il faci sa uite de probleme...cu siguranță nu-ti mai raspundea in sictir.
Daca altfel sta treaba, astept sa ma contrazici.
Poate ne zici si daca s-a schimbat ceva in comportamentul lui pana acum.
Inainte de a ne intalni, am discutat mai multe chesti si el stia ca sunt mai rusinoasa si a zic ca e ok. Deci daca asta pentru el era o problema nu cred ca ar mai fi insistat sa ne cunoastem.
Oricum, am trecut peste faza cu confuzia si da, mai tinem legatura.
Vad ca oameni s-au si contrazis aici, ceea ce sincer m-i s-a parut putin amuzant.