Ar fi trebuit ca ele sa iti respecte intimitatea, nu sa intre cu tine.Esti destil de mare incat sa nu te pierzi daca te lasa singur in cabinetul doctorului 15 minute. Nu trebuie sa faci nimic acum asta este, data viitoare asigura-te c vei fi doar tu, doctorul si eventual asistenta in cabinet, mama, sora, etc, pot astepta afara.
Uite, eu pentru o chestie de genul asta l-as da in judecata pe medicul respectiv si i-as face antireclama pana m-as plictisi. Nu esti bebelus sa te examineze de fata cu parintii si mi se pare umilitor ce a facut. Inainte de a te examina ar fi fost normal sa te intrebe daca vrei pentru ca esti destul de mare pentru a decide. Mai ales ca ai fost pentru o racealaa!
Nu inteleg ce legatura are penisul tau cu raceala?
Cred ca mama ta a vrut sa se asigure ca esti curat acolo si a rugat medicul sa te verifice.
Dar cu ea si cu sora ta langa tine? Asta nu o mai inteleg.
Acum nu mai ai ce face decat sa o intrebi pe mama ta ce a fost acel consult?
Cred ca trebuie sa aveti o discutie in familie tu si cu parintii tai.
Asta e..se mai intampla... daca penisul tau era.mic..trebuia sa fii rusinat. daca avea vreo 20-25 cm..trebuia sa fii mandru ))))
Pai ce poti sa faci? Sa le rogi pe mama si pe sora ta data viitoare sa astepte afara. Si explica-le ca acum esti mare si ca nu mai este normal sa fie de fata cand tu esti dezbracat.
Antonio208 întreabă: