| Sisitta a întrebat:

Sunt relații, in care nu se saruta frantuzeste?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Nu-mi place, cel puțin să o fac în public, nici nu se pune problema, că se întâmplă când fac dragoste, e cu totul altceva, da să stau să-mi iau limba în gură în mijlocul drumului, lasă-mă vere că deja am întrecut orice limită.
Și nu vorbim în cazul meu de o relație de copii de 14-15 ani, vorbim de o relație de adulți 24+, și un timp îndelungat de 4 ani.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt si relatii in care nu exista sex asa ca...

| neutrino a răspuns:

Francezii nu saruta frantuzeste.

| Sisitta explică (pentru neutrino):

big grin dar cum saruta?

| Azµre a răspuns:

Da, a mea! Nu suport!

| Sisitta explică (pentru Azµre):

De ce? Sau nu poți?
Pentru mine de exemplu e cam dezgustator, mai ales cind ii vezi pe drum ca se ling asa.

| Sisitta explică (pentru Azµre):

Sa știi ca apreciez Asa persoane ca tine, te-am urmărit si îmi place cum gindesti.Bravo!

| Azµre a răspuns (pentru Sisitta):

Mulțumesc. Sunt mai ciudat decât majoritatea happy. Asta mă face să ies în evidență. Concep altfel viața...
Mulțumesc pentru cele spuse.

| Azµre a răspuns (pentru Sisitta):

Nu-mi place, cel puțin să o fac în public, nici nu se pune problema, că se întâmplă când fac dragoste, e cu totul altceva, da să stau să-mi iau limba în gură în mijlocul drumului, lasă-mă vere că deja am întrecut orice limită.
Și nu vorbim în cazul meu de o relație de copii de 14-15 ani, vorbim de o relație de adulți 24+, și un timp îndelungat de 4 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| m00n a răspuns:

Da,in clasa a4a sau cu femei pe care le platesti din cu totul alte motivelaughing))

Întrebări similare