Raspunsul corect poate fi ferm si afirmativ; bineinteles ca DA, sau unul mai rezervat probabil ca DA. In astfel de cazuri/situatii totul depinde de momentul exact in care a fost intretinut actul sexual fiindca este cunoscut faptul ca in mod sigur si obligatoriu o sarcina se poate forma DOAR/NUMAI atunci cand sexul are loc in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual si sperma ajunge in vagin. In acest caz una dintre cele 2 conditii strict necesare si obligatorii de a fi intrunite in acelasi moment, a fost realizat. Tu esti singura care ar trebui sa stie precis/exact daca a fost sau nu intrunita si cea de-a 2-a conditie obligatorie, adica daca in acel moment ai fost sau nu in perioada fertila. Multa sanatate!
Mă mir că ați dat un răspuns atât de ferm și hotărât. Fata a spus că prietenul ei NU a ejaculat in ea. De obicei, la astfel de întrebări ofereați răspunsul cu " depinde de experiența sexuală a partenerului și cât de bine își poate controla momentul ejaculării". Nu e ciudat sa spun că urmăresc răspunsurile dvs, cred
Daca ai fi citit cu si mai multa/mare atentie, atunci in mod cert/sigur ai fi seizat si continuarea precum ca; "....bineinteles ca DA, sau unul mai rezervat PROBABIL(am scriscu majuscule) ca DA. In astfel de cazuri/situatii totul depinde de momentul exact in care a fost intretinut actul sexual fiindca..."" etc, etc.
Mmm... posibil. Daca a scos-o la timp, sunt foarte, foarte mici sau chiar 0 sanse sa fi ramas.
beausingurlamasamea întreabă: