Citesc si ma amuz
toti spune-ti 10 cuvinte si vreti funda?
Explicatii fetei teoria vieti, sa stea linistita si dupa aia poate primiti funda!
Nu sunt mai deloc sanse sa ramai.
Stai linistita.
funda? funda funda?
glumeam
Daca si-ar fi dat drumul in tine ar fi fost sanse. Dar asa, daca ai folosit si protectia(prezervativul), poti sa stai linistita.
Da, am facut si cu prezervativ
~Doar nu vrei sa iti zic cu detalii ce am facut, am zis pe scurt si la obiect ce am facut FARA prezervativ!
Da! insa sansele sunt minimale totusi fi foarte atent mai ales cu menstruatia insa daca apare ceva suspect cumperi repede un test de sarcina. Data viitoare nu uita si fii precauta. Funda?!
Buna! Ce exprimare nebunatica... , sunt cam 10% sanse sa ramai cu un bebe in "stomac".
Atat timp cat nu-si da drumu in tine, poate sa tio bage si de 100 de ori ca nu ramai gravida.
Nu sunt sunt sanse. Este nevoie de spermatozoizi pentru a deveni insarcinata. Odata ce el nu a ejaculat spermatozoizii sunt la locul lor, tu nu ramai insarcinata.
Stai linstita ca stie el ce face. Poti sa il lasi linistita daca va simtiti bine.
Pana la urma nu copilul o sa fie problema...
Daca a bagat doar de 4 5 ori si nici nu si-a dat drumu in tine, nu sunt sanse, stai linistita. funda!
linarkfts întreabă: