anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt sclavul iubirii, da, sclav, si nu pot iesi din asta, chiar daca sunt tratat ca un obiect care poate fii aruncat oricand. Dupa cateva probleme in viata si in familie, am uitat ce inseamna afectiunea. La 19 ani am dat "minunata" iubire. M-am indragostit, prima iubire, si ma termina. Am 20 de ani acum, iar prietena mea e ceva gen "ba am chef de tine, ba te resping". Simtind nevoia de afectiune dupa o perioada de 5-6 ani in care nu am avut parte de ea, am ajuns sa ma sacrific pentru 80% durere, si 20% fericire, pentru acea mica afectiune care nu merita sacrificiul. Dar ma tem, pentru ca am avut o perioada in care ma izolasem singur in casa, si am fost la limita depresiei(poveste lunga). Iar acum sunt blocat la munca cu ea, si mi-e frica de 2 lucruri, primul, ma pot despartii de ea, dar sunt sigur ca dupa o sa umble cu baieti pe acolo, si nu mai am putere sa suport asta, chiar nu mai am, nici nu am posibilitatea sa imi dau demisia pentru ca am nevoie de bani caci ma mut singur. Iar a 2 a problema, mi-a adus multa multa suferinta, si mi-e frica ca de data asta chiar voi cadea in depresie, ea fiind prima persoana din cauza careia mi-am si facut rau singur. Fiind prima iubire nu stiu ce e in capul meu, nu stiu cum pot sa o iubesc cand se comporta urat cu mine, nu stiu cum am putut sa o iubesc in continuare dupa ce m-a inselat cu altul, nu stiu cum mai pot sa o iubesc dupa ce ma trateaza ca un gunoi. Nu mai stiu ce sa fac, iar eu sa ajung in situatia asta, nu as fii crezut niciodata asta. Deja am un inceput de depresie, pentru ca nu ma mai pot bucura de nimic, de prieteni, de muzica, de viata in general, ma simt ultimul om, chiar am ramas blocat in aceasta etapa, nu am idee ce sa fac.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

20% fericire, 80% durere, 100% prostie.

Viata e cladita pe suferinta. Ai doua optiuni, inveti sa-ti infrunti teama sau te plafonezi in frica. Sa induri mai multa durere in incercarea de a amana o durere mai mare, care oricum e inevitabila, e cea mai mare prostie pe care o poti face. Asta cu care esti acum iti face rau si te tine pe loc, singura ta optiune e sa-i faci vant. E posibil sa fie mai greu, cel putin pentru o perioada, dar nu ai alternative. Ai de ales intre a continua sa suferi si apoi sa suferi si mai mult si a suferi mai mult dar cu o sansa la fericire, dupa. Logica elementara. Acum verifica daca mai ai oua si daca le mai ai, poarta-te ca un barbat.

10 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Jalnic sa vad baieti folositi pe post de carpe de sters pe jos de catre fete

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Genial respect

| Violleta2022 a răspuns:

Oare cate mai trebuie s ainduri ca sa intelegi ca fata asta isi bate joc de tine pentru ca si-a terminat toate sentimentele de dragoste epntru tine iar acum este la capitolul ura?
Sincer, indiferent cat de greu iti este, reda-i libertatea pentru ca ai dreptul la fericire cu alta, care sa-ti impartaseasca iubirea!
Nu te crampona de o relatie care a trecut demult de iubire, pentru ce te incapatanezi sa suferi?
Sincer, ai 20 de ani, uita de existenta ei si lasa obsesia, alta!

| WaterDrop a răspuns:

Nu prea vad unde este problema.Este nevoie si de barbati ca tine.Stai asa, nu te schimba.Ai mult mai putin de munca in felul acesta si te poti bucura mai mult de relaxare.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Esti patetic. Asa gandeam si eu dar mi-a trecut

| OMFGConrad a răspuns:

Ascultă aici la mine: NU MERITĂ SĂ-ŢI FUŢI VIAŢA PENTRU O PANARAMĂ CA ASTA!
Acum ce ai de făcut este să o dai în mă-sa de "relaţie" că nu te ajută la nimic.
e un blog pentru femei, dar se pliază foarte bine pentru problema ta: http://micutacersetoare.ro/in-orice-relatie-cel-care-detine-controlul/

| KaterinaРомановский a răspuns:

Intr-o relatie unul domina si celalalt se lasa dominat...iar ea e cea care domina...ori pui punct, ori pui punct!

| Axde a răspuns:

Sunt si fete care merita o a doua sansa, dar nu e cazul ei. E clar ca nu mai tine la tine si lupti singur degeaba. Esti baiat. nu pierzi nimic daca o ei de la capat, sunt si alte fete care vor si ofera afectiune, ce iti trebuie tie.

| Tirana_Nentori_1918 a răspuns:

Hey! Daca vrei sa te iubeasca mai mult nu o suna tu, nu o saluta tu primul, etc. si o sa observe ca esti mai rece. Daca este panarama te va arunca si se va desparti, daca te iubeste adevarat se va schimba si asa o sa ai 80% fericire 20% durere / suferinta.