| innocentu a întrebat:

Sunt si eu la varsta "pubertatii" si as pune o intrebare oarecum absurda dar si foarte normala pentru 99 % dintre baieti. big grin

Masturbarea produce cosuri? Am probleme cu cosurile sau asa numita "acnee" si toti cand ma vad ma intreb daca o mai frec putin?! straight face

Un raspuns sincer si fara prosteala daca se poate.

Multumesc! :*

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, masturbarea nu produce cosuri.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu, masturbarea nu produce coşuri.
Şi nu, masturbarea nu are efecte asupra intelectului cum scriu cretinii ortodocşi.

| anna01 a răspuns:

Hormonii aia au damblaua de a se masturba si din cauza lor ai cosuri.

| latexcap93 a răspuns:

Masturbarea produce inundatii

| T!mea a răspuns:

Masturbarea nu produce cosuri

| lampard64 a răspuns:

"Masturbarea duce la probleme ale memoriei, ale puterii de concentrare si ale 'ascutimii' mintii. Celulele nervoase ale creierului (neuronii) se distrug progresiv si iremediabil datorită risipei excesive de energie. Acesta este un factor deosebit de periculos fiindca nu există nici o cale de refacere a acestor neuroni. Scăderea capacitatii de concentrare se poate observa in decursul timpului.

S-a mai observat la cei care practică masturbarea ca ei sufera de ejaculare precoce, intr-o forma mai mult sau mai putin gravă. Acest lucru se intampla deoarece auto-controlul asupra impulsulilor sexuale se denaturează prin practica masturbării. De fapt, in decursul timpului, acest auto-control se va modela si adapta mai mult la această practică decat la actul sexual normal.

Masturbarea nu face decat să "imbătranească" omul mai rapid decat in mod normal. Acesta, la 40 de ani, se va confrunta cu bolile si afectiunile care se intalnesc in general la pacientii mult mai in varstă. Lucrul acesta se intamplă din cauza risipei excesiv de mare de energie care nu face decat sa slăbească foarte mult organismul, predispunandu-l la diverse afectiuni si boli, in functie de fiecare individ in parte. Sistemul imunitar al organismului este de asemenea slăbit pe măsură ce omul continuă sa se masturbeze mai mult, el fiind mult mai putin ferit de virusi si infectii in comparatie cu un om cu un sistem imunitar puternic."

by http://www.orthodoxphotos.com/readings/trupul/masturbarea.shtml

Aici nu scrie nimic de cosuri pe fata sau de altceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin aceasta problema, sa stii ca a trecut de la sine, nu are nici o legatura cu masturbarea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-au atins un punct sensibil baietii pe la scoala nu? te`au prins cu mata-n sac si tu ai inceput sa te balbai si sa te inrosesti? laughing
si-au dat seama si ei ce era deja evident big grin

nu. cosurile nu's de la forta de frecare... dar vezi ca s-ar putea sa-ti creasca par in palma... fii foarte atent tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea stiu...nu sunt baiat...as vrea sa stiu in schimb caty ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu produce cosuri. E bine ca te masturbezi. Te va ajuta in viitor.Am 12 ani jumatate si o frec si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super tare ala cu 12 ani laughing (o frak si el...// LoL) rolling on the floor

| DexTer a răspuns:

Nu va mai luatzi dupa nu stiu ce site-uri sau ce draq cititi pa net...
lampard64@ e cea mai mare prostie pa care am auzit-o...
Pa unele site-uri scrie ca e ceva normal (da nu de 10 000 de ori pa zi )... iar pa unele cu tema religioasa o sa vezi ca e cu totu invers

Masturbarea reprezintă acţiunea de autostimulare, excitare manuală a organelor sexuale, de către barbaţi sau femei.
Masturbarea este normala la tineri si chiar la adulti in unele situatii. Daca este facuta mai mult ocazional, nu se poate spune ca are efecte negative, dar cand este facuta in mod regulat, da. Ce se intampla? Daca e facuta prea des, duce la slabirea organismului, pentru ca prin ejaculare se pierde o mare parte din elementele necesare organismului. Cu timpul, tu te vei obisnui numai cu placerea produsa de atingerea mainii, si cand vei dori s-o faci in mod normal, prin introducere in vagin, nu te vei mai excita.

Good luck from >>Just'me

| underline_7590 a răspuns:

MASTURBAREA PRODUCE COSURI! incearca sa te abtii vreo 2 saptamani si ai sa vezi ca asa este! Nici eu nu am crezut dar am verificat. poate o sati iese 1, 2 dar odata pe luna sau mai tarziu! asaca ca nu o mai "freca" ca iti faci mare rau!