| Shadow136o a întrebat:

Sunt sigur ca toți la un moment dat întâlnim pe cineva care la început presupunem ca ar fi un suflet pereche, dar care poate chiar este, dar nu vedem niciun viitor cu acea persoana. O persoana care e una singura în viata care îți poate aduce fericire și liniște. O persoana pe care o poți numi "acasă". Sa dam un exemplu ca e cel mai bun prieten sau cea mai buna prietena. Deși nu vedem un viitor cu ea, sau poate am vrea, chiar dacă am întâlni pe cineva nou și ne-am crea viitorul cu acea persoana noua pe care o iubim foarte mult, stai și te gândești ca poate persoana aia de suflet, adică cea mai buna prietena, este ceva mai de preț decât persoana nou întâlnită și te-ai simți mult mai în siguranță cu ea. Poate chiar e sufletul pereche, poate chiar sunteți meniți sa fiți împreună, sa aveți un viitor. Sau poate doar sunteți făcuți sa fiți buni prieteni. Nu știu daca as fi neparat de acord cu prietenia dintre o fata și un băiat, dar sunt sigur ca tot timpul va exista o scânteie. Și nu, nu vorbesc de acea prietenie la general. Vorbesc de prietenia adevărată. Restul sunt cunoștințe. Eu unul ma găsesc în situația în care ok, am o prietena foarte bună pe care o admir din toate punctele de vedere și pot sa zic ca simt ceva în adâncul meu pentru ea. O iubesc din toate punctele de vedere, poate as vrea un viitor cu ea, dar sincer nu vad asa ceva pe viitor, pentru ca nu e după mine. Dar daca ar fi sa fim împreună și n-ar merge lucrurile? Asta e cu dus și întors, pentru ca as merge la risc.
In fine.ce vreau sa spun eu și sa înțelegeti din ce am scris, sunt sigur ca in viata fiecăruia este o persoana care te face sa te simți ca acasă, dar nu putem avea parte de ceva mai frumos decât o prietenie.
Va salut și. Aveți grija de voi și capul sus, totul o sa fie bine..intr-un final

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Vorbesc de prietenia adevărată. Adică?
nu vad asa ceva pe viitor, pentru ca nu e după mine. Dacă nu e după tine, după cine e?
Dar daca ar fi sa fim împreună și n-ar merge lucrurile?
Lucrurile niciodată nu merg singure și de la sine.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Dacă zici de suflet pereche, tu poate te gândești că dacă ai sentimente pentru o anumită persoană și ții atât de mult la ea incât să crezi că ți-a fost predestinată. Dar din păcate nu merge așa in dragoste. Ce contează este compatibilitatea. Dacă două persoane sunt potrivite să trăiască și să fie fericite impreună. Dar nu este suficient. Trebuie să fie și atracție fizică intre cele două persoane, că poate fi ea cea mai bună fată din lume, si poate să te iubească până la stele și inapoi... Dar dacă tu te uiți la ea și o vezi urâtă, degeaba. Uneori prietenia este cel mai frumos lucru pe care il poți avea cu o fată. Insă doar până iși găsește ea iubit. Dacă chiar vrei să nu pierzi cea mai bună prietenă, atunci trebuie să fii tu iubitul ei. Dacă nu vrea, atunci n-a fost să fie, mergi mai departe și nu privi in urmă.