| DariusSr a întrebat:

Sunt singur din nou, sufar de o despartire dupa o relatie de 1 an si jumatate, m-a parasit pentru unu cu masina si bani, nu am cui sai dedic toata dragostea mea. De ce?

11 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Salut prieetene! Scuza ma ca voi fi foarte dur cu tine dar sper sa fie acel dus care te va racorii si te va trezii cu picioarele pe pamant ok?
Deci Din Prima iti spun cat de Fraier poti fi! Pai daca dupa un an de zile care banuiesc ca a fost momente Frumoase si mai putin frumoase si ati trecut prin ele cu bine@! Sau mai putin bine! Acum ca s-a dus cu altu Crede ma ce iti spun Nici n ar trebui sa suferi catusi de putin! Stii ce i cel mai trist? Ca A stat langa tine un an de zile si a asteptat sa cunoasca un tip cu Bani! Ea Nici macar nu te a iubit! De aici Trebuie sa incepi si sa te gandesti la faptul ca a fost doar pe interes si distractie cat sa putut! Si probabil se simtea bine cu tine si profita la maxim doar la pat! Asa Ca Data viitoare lasa o mai moale cu atat Dragoste! Si nu te mai plange! Ce esti femeie? In ziua de azi Femeile vad ca sunt mai inteligente ca Barbatii! Asa Ca incearca data viitoare sa te gandesti la mult la tine si cum sa ti fie tie bine si atata Tot Ce naiba?! Vi acum si sa te plangi ca te a parasit pentru unul cu Bani?! Pai si daca era un sarantoc erai mai multumit sau ce ca nu te inteleg!@? Si las o mai moale Cu dedicatiile De draGoste"Doar unei singure Femei! Se merita sa i oferi toata Dragostea! Acelei care iti ofera Urmasi! Pentru aceea sa te arunci si in Foc Pentru Ea! Pana la Ea Distractie la maximum si atita Tot ok? Si Gata Cu atata suferinta! Apropo nu ti am scris sa mi dai Fundita! De la tine am doar o singura Dorinta sa nu te mai plangi Distreaza te cat poti Si Te Rog Frumos Sa stergi Intrebarea Asta Ca Te faci de Ras Crede ma! ok? Fii Barbat Nu...Ok?

| Neinteresantul a răspuns:

Oh, saracutul de tine. Faci pe victima pe TPU ca sa agati si tu o gagicuta naiva. Si ce sa-ti facem noi tie? Daca ti-au trebuit pitipoance frumoase si materialiste, probabil agatate printr-un club... Dragostea ta? Care? Aia care se face in pat? Tu cate ai parasit pana acum?

Doar naivele te vor crede si iti vor da ID-ul. dar din fericire, sunt destule aici pe TPU.

Oricum, succes la agatat naive!

| sebysebyca a răspuns:

Aha,ala iti plimba parasuta cu masina si tu te smiorcaiesti pe TPU.ia-ti si tu o caruta cu doua martoage schioape si chioare si pune-o de-un raliu prin fata casei parasutei!

| neutrino a răspuns:

Pentru ca nu ai masina si bani. Cerere si oferta. Tu ce-ai oferit?

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Salut! De ce suferi, ca e ea curva? laughing Ce dragoste, distreaza-te frate ca doar o viata ai, nu a fost pentru tine, macar bucura-te ca-l sterpeleste p-ala de bani si ca e curva! Stiind ca e asa, sa-ti fie rusine tie de tine ca ai iubit-o, o sa o dai dreacu' la un moment dat! Te salut, capul sus! Esti mai tare tu ca ea, gandeste pozitiv.winking

| Quanah a răspuns:

Vrei sa-ti versi supararea? Daca da, iti dau id-ul si te poti descarca acolo straight face

Nu mi-a placut niciodata cand un baiat a suferit dupa vreo fata. Dar cand fetele sufera, imi place laughing.

| DariusSr explică (pentru Quanah):

Trimite id. mersi

| Quanah a răspuns (pentru DariusSr):

Done.

| ToxicEcstasy a răspuns:

Aww x_X. Incearca sa gasesti pe cineva mai bun care te merita! De data asta gaseste o persoana mai putin materialista sa nu se repete faza! Nu e sfarsitul lumii. Probabil o sa vina cineva special in viata ta si o sa imbunatateasca lucrurile complet. N`ai de ce sa suferi. Servetelele costalaughing)

| Cl4x a răspuns:

Un mic filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=r5S4RfVDkl8

Incearca sa-ti gasesti alta fata cu care sa-ti "ineci" amarul, o sa uiti mai repede daca ai pe umarul cui sa plangi. Bafta!

| AddaBlueBrain a răspuns:

In ziua de azi pe toate strazile umbla numai femei de joasa speta,fiecare dintre ele dorindu-si atentie, sex, moda, bani, o cariera in care nu se implica foarte mult efort si un barbat care sa o intretina si care sa-i indeplineasca toate mofturile si placerile.Asa ca Darius eu te sfatuiesc sa fi barbat si sa-ti dedici dragostea cui merita si sa nu mai suferi dupa o curv@! Sincer!