anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt singur și vreau sa îmi găsesc pe cineva.
Vrea cineva sa ne cunoaștem?

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Baba Frosa, o vrei?

| Violleta2022 a răspuns:

Cati anisori ai Caline?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Spune si cati ani ai

| Robert2526 a răspuns:

Crezi tu ca ai sanse aici pe site? o sa gasesti numai ciudati...ai grija

| Kufu95 a răspuns:

Să ai răbdare, dacă nu încearcă și pe dating apps, cu toate că eu am avut acolo experiențe neplăcute, dacă stai nu rezolvi nimic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kufu95):

Poti exemplifica experientele neplacute?
La ce ar trebui cineva sa fie atent cand intra pe dating apps?

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Femei cu probleme de comportament, în cazul ăsta nu are ce să facă decât să se întâlnească cu ele și să vadă cum se comportă, că la început toate se prefac și pe urmă arată cum sunt ele de fapt.

| Fandoenia a răspuns (pentru Kufu95):

Mama, dar tu ești alt sfânt. Cică femei cu probleme de comportament.
Înțeleg ca bărbații singuri n-au probleme de comportament

| Kufu95 a răspuns (pentru Fandoenia):

Uite că eu nu am avut, să vedem dacă ți-ar conveni, tu să munceşti, să îți vezi de treaba ta, să nu înşeli nici o femeie, dar culmea totuşi să fi bănuit pentru asta fără dovezi, efectiv din senin şi să apară certuri din nimic, chiar sunt curios cum te-ai simți?

Pai primul meu bărbat chiar asta făcea, traumatizat fiind asa îmi făcea și probabil la fel a pățit cum ai pățit tu! Sunteți niște traumatizați fără leac fără supărare. Când i-am zis-o fix asa, mare palma ce mi-am luat peste față. Dupa partidele noastre de sex, ca doar asta făceam asa făcea a doua zi sau chiar în noaptea aceea, oricând avea ocazia sau incercam sa ma bucur de momentul cu el, incepea direct sa ma învinuie. Cu cine îl înșel? Când noi nici relație nu aveam! Pai, cum sa ma simt? Eu una nu am traumatizat pe nici unul asa, dar și când o sa ma traumatizez pe vreo unul asa, fix cuțitul îl iau și îl bag direct în el pentru ca sincer criminale meritați lângă voi, nu femei normale. Ma refer asa meritați tu și toți traumatizații, fiindcă traumatizat fiind asa o sa faci și tu vei traumatiza pe una. așadar, niște animale brute sunteți din punctul meu de vedere

| Kufu95 a răspuns (pentru Fandoenia):

Omul care a fost lângă tine nu știut să se comporte, este o diferență, cum să dea în tine? Cum adică să te bănuiască din moment ce voi doi ați stat doar pentru sex, cumva a uitat ce a vorbit cu tine la început? Apropo, nu mă pune pe mine în aceeași latură cu unii care nu știu să se comporte, asta nu justifică faptul că alții merită să li se întâmple ce este mai rău. Uite, că nu îmi doresc să traumatizez pe nimeni, nu mi se pare că aș arată ceva pozitiv cu asta și nici nu aș avea ceva de câștigat, am alte treburi de făcut cu viața mea decât să stau să urmăresc o femeie în fiecare clipă a vieții ei, dacă vrea să mă înșele o va face oricum, nici nu trebuie să o urmăresc. Și eu pot să mă apuc să jignesc femeile, dar spre deosebire de tine, eu mai mă gândesc și la cele cu capul pe umeri, puține cei drept că am întâlnit în viața mea, dar asta nu înseamnă că toate sunteți la fel. Eu am vorbit strict despre experiența mea pe dating apps, eu i-am spus că dacă vrea să încerce este alegerea lui, nu îl oprește nimeni, poate el va întâlni femei cu capul pe umeri, nu se știe niciodată.

Da, eu ziceam să te mai vezi și pe tine nu doar pe cele cu probleme de comportament sau pe aceea cu probleme de comportament. Încearcă sa te mai vezi și tu pe tine.