anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt singura care ma indragostesc atat de repede? ..as vrea sa fac ceva sa ma opun sentimentelor.

7 răspunsuri:
| chazzZ a răspuns:

Nu esti singura crede-ma!
"..as vrea sa fac ceva sa ma opun sentimentelor." - aici depinde de vointa parerea mea

| GabiArian22 a răspuns:

Sincer nu cred ca esti singura. Poate sufletul tau e mai sensibil si de aceea te atasezi asa usor de oameni dar capu sus pana la urma daca te indragostesti de cine trebuie nu e asa rauwinking Good luck

| Cl4x a răspuns:

Nu te implica asa mult, fi mai pasiva. Si inca un lucru care la mine functiona... tine ochii deschisi cand saruti. Bafta! laughing

| VadTot a răspuns:

Nu Vreau sa te jignesc dar te asigur ca nu esti singura! Asa Sunt Toate fetele De Varsta ta! ok? Asa ca stai linistita! Cand vei suferii atunci sa vi sa cauti un umar pe care sa te plangilaughing)

| ToxicEcstasy a răspuns:

Incearca sa vezi si partea negativa a persoanei de care esti indragostita. Si nu uita ca nimeni nu`i perfectbatting eyelashes

| gaby5995 a răspuns:

Si eu ma indragostesc foarte repede big grin. Nu cred ca poti sa te opui sentimentelor. (dupa parerea mea dragostea e un lucru frumos :X)

| forever13 a răspuns:

Si eu ma indragostesc repede, din pacate nu ne putem opune sentimentelor... eu una nu pot