| Tmcn a întrebat:

Sunt singura persoană care consideră că e mai bine să nu te implici într-o relaţie în perioada adolescenţei? Emoţional mă refer. Păreri pro şi contra?

Răspuns Câştigător
| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Sunt pro.Mie imi plac relatiile serioase, si e cam evident ca relatia nu va tine pana la punctul de a te casatorii.

10 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Dragostea nu are o varsta,ea pur si simplu vine.Da, nu e bine sa te implici mult si sa incepi sa visezi la copii si planuri de viata, caci oricand se poate termina si ramai cu dezamagirea. Totusi, in adolescenta ne este mult mai usor sa facem fata suferintei, suntem mici si nu avem parte de atatea alte probleme precum servici sau copii de crescut.Eu sunt de parere ca sentimentele, la orice varsta, nu trebuie ignorate.

| DeeaMarry a răspuns:

Eu sunt contra parerii tale.
Consider ca adolescenta nu ar mai fi adolescenta daca nu ai iesi cu persoane de sex opus/daca nu ai avea o relatie mai mult sau mai putin serioasa.
Nu toate relatiile se sfarsesc prost. Unele duc chiar la casatorii.
Mi se pare aiurea sa te indragostesti de cineva, dar sa nu vrei sa il/o cunosti sau sa ai o relatie cu persoana respectiva doar din cauza unor prejudecati.
Crede-ma, ti-ai face mult mai mult rau daca te-ai lua dupa prejudecati si nu dupa ceea ce tu iti doresti cu adevarat.
Daca tu nu te simti pregatita pentru o relatie, e in regula, e normal sa iti acorzi tot timpul necesar. Ceea ce mi se pare gresit e sa iti impui o anumita varsta sau un anumit termen.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun happy.

| doc69 a răspuns:

Nu te poti impotrivi sentimentelor cand se ivesc poti doar sa iei act de ele si eventual sa decizi sa continui sau nu. Daca se ivesc sunt binevenite, asa ceva nu se cumpara la supermarket deci de ce sa refuzi sa simti?

| Adry05 a răspuns:

Buna!
De zis, sunt de acord, dar totusi cine respecta? Oricine se indragosesteste odata sau mai tarziu, iar atunci nimeni nu sta degeaba. Ar fi bine sa fie chestia cu indragosteala doar la varstele mai inaintate dar asta nu prea e posibil. happy
Eu as fi pro.

| shadovv a răspuns:

Pai asta inseamna ca faci o diferentiere intre varste. Care e aceasta diferentiere? In ce consta ea? Ce legatura are cu vreo relatie?

| Oana92 a răspuns:

Poi si care ar mai fi sensul unei relatii atunci? se presupune ca o relatie exista intre persoane care au sentimente reciproce...

| AndyLavy a răspuns:

Eu cred ca viata trebuie traita dupa propriile reguli, asa cum crezi si vrei tu, nu trebuie sa te iei dupa spusele altora, daca tu crezi ca asa e mai bine pentru tine, atunci probabil asa e. Dupa parerea mea e bine sa te indragostesti in adolescenta pentru ca nimic nu se compara cu iubirea aia. Si de asta iti vei da seama mai tarziu. Iubirea adolescentina nu are termen de comparatie. mai atrziu vor veni griji si toate cele, relatiile se schimba, tu te schimbi si asa mai departe.Nu te incurajez sa ai vreo relatie, doar iti spun din prorpia experienta. Nu este bine, pentru ca la un moment dat suferi de pe urma ei, insa asta e trecator.Si eu am suferit si inca ani, dar a trecut, si daca as putea intoarce timpul nu as schimba nimic. Face parte din viata, insa tu hotarasti cand este timpul pentru astfel de relatii. Intr-un fel relatiile acelea din adolescenta te pregatesc te fac sa te maturizezi ( in cazul meu ) si sa vezi altfel lucrurile, si in plus, nu stii ce e aia fericire daca nu ar exista putina tristete. si eu zic ca, mai bine sa faci ceva si sa iti para rau acum, decat sa nu faci si sa regreti toata viata intrebandu-te cum ar fi fost daca...

| Numero1 a răspuns:

Eu oricum nu prea ma implic emotional intr-o relatie, o fata e tot o fata si chiar daca iubita se supara ai zic verde in fata de fiecare data ca n-o iubesc.Pentru un adolescent iubirea adevarata este inca un mister, azi sunt cu una maine cu alta deci eu sunt Pro.

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Care ar mai fi rostul adolescentii?

| Pufyllyk a răspuns:

E bine sa ai o relatie emotionala in adolescenta dar doar dupa ce persoana iti arata ca tine la tine iar dupa o perioada de timp poti pune si tu suflet. dar daca nu nu is sentimente mai bine sa nu te implici ca sa nu suferihappy!