Stai linistit ca m-ai iubesc si altii...ca iubesti nu-i de plans, ci daca esti respins
))) Bine scuze pentru criza de ras ))Nu, nu esti singurul care iubesti si care probabil ai fost ranit, mai sunt multi
Stai linstit. Am trecut prin ce ai trecut tu, crede-ma. Am iubit o fata 4 ani la rand, si singurul motiv pentru care mi-a trecut e ca s-a dus la alt liceu decat mine si pur si simplu nu am mai vazut-o de atunci. Fii sigur ca nu sunt multi care trec prin asta de la varste fragede, si sunt si mai putin cei care o recunosc. Ce poti sa faci e sa iti descarci din sentimente prin arta (poezie, pictura, muzica.). Pe mine m-a ajutat. Tot nu dormeam prea mult din noapte, dar eram mai impacat cu mine insumi macar. O sa-ti treaca la un moment dat daca nu o sa fii cu ea. Asta e, ce-o fi o fi.
Esti un pampalau))
Nu Vreau sa te jignesc dar esti singurul fraier care iubeste o fata intr un mod in care te rad si curcele! OK Iubesti si tu o fata ei si? Deci nu se face chestii de astea tine acolo pentru tine nu venii aici ca o muiere si te plange ca iubesti o fata!)Vai sper sa numai fie multi ca tine! atit de sensibili ca tine ca niste fete mari grabite la maritat!)"
Nu cred, te asigur ca m-ai sunt baieti care iubesc cu adevarat, mai rar da sunt
Stai linistit mai sunt baietii care stiu sa iubeasca cu adevarat, mai rar dar sunt.
andreeadaniela20 întreabă: