| Alx966 a întrebat:

Sunt singurul care își petrece revelionul acasă cu părinții ca un trist? laughing Prietenă în aproape 26 de ani nu am avut, prieteni de ani buni nu mai am.

32 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cum ma frate? nu ai nici un prieten cu care sa mergi in club?

Răspuns utilizator avertizat
| Catrice a răspuns:

Trist. Îmi pare rău pentru tine sad

| Sofer a răspuns:

Cu iubita. Ii dau un telefon si ma duc la ea si voi avea un revelion de neuitat. happy

| Lukasssz a răspuns:

Same man.

| Theo94 a răspuns:

Eu sunt singur acasa si mai am 3 beri tuborg, atat am in noaptea de revelion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dan Negru likes this.

| chuckmanson a răspuns:

Nu. Și eu îmi fac revelionul la fel ca tine deși am și iubită și mulți prieteni.

| Marius2001Pop a răspuns:

Si eu am petrecut revelionul cu parintii, nu este nicio rusine si nici nu reprezinta ceva.
Decat sa te imbeti prin cluburi, mai bine petreci timp de calitate cu cei dragi, te uiti la un film, te simti bine.
Daca ai unul sau doi prieteni cu care sa stai de vorba e foarte bine.
O sa iti gasesti si tu pe cineva, stai linistit.

| RequiemReRe a răspuns:

Nu înțeleg de ce în fiecare întrebare, în fiecare mesaj pe care îl scrii trebuie să menționezi că ai 26 ani și, vezi doamne, nu ai prietenă. Cică se spune că, odată ce te oprești din căutat ceva, acel ceva te va găsi mai devreme sau mai târziu (o chestie legată de spiritualitate). Înțeleg, este o problemă care te macină, dar crede-mă că nu rezolvi nimic dacă nu acționezi și doar te plângi că nu ai succes în viață. Aranjează-te, fă-te cochet, încearcă să te analizezi și să faci cea mai bună persoană din tine. Crezi că, așa cum ești, atât de disperat cum te dai aici, vei găsi vreodată o fată? Nu mai fi așa disperat.